SZÉP - infó

A Tempo SZÉP Kártya a negyedik!

Az új szereplő Tempo SZÉP Kártya néven fogja hamarosan keresni a munkáltatók és munkavállalók kegyeit. A Tempo Egészségpénztár és szolgáltatója, az Optisoft Nyrt. közös projektje főként az egészség védelme, az egészségtudatosság középpontba emelésével igyekszik új színt hozni a Széchenyi Pihenőkártya piacra.

Az Optisoft 2012. november 20-án közleményben tudatta az MTI-vel, hogy a Tempo Egészségpénztárral közösen a jövő évben kibocsátja a Tempo Széchenyi Pihenő Kártyát. A cafeteria terén eddig szerzett tapasztalataikat kiválóan tudják kamatoztatni, hisz az Optisoft egészségpénztári szolgáltatóként eddig mintegy 180.000 kártyát bocsátott ki.

A közleményben Zlota Anikót, a Tempo Egészségpénztár igazgatótanácsának elnöke kiemelte, hogy a Tempo Egészségpénztár aktív egészségpénztárként működik, így a Tempo SZÉP Kártya majdani birtokosait is az egészségtudatosságra, az egészség megőrzésére kívánják buzdítani. Ennek elérése érdekében rendezvényeket, szűréseket szerveznek, egyedi akciókat kezdeményeznek a tulajdonosoknak.

A piacon már jelen lévő MKB, K&H és OTP Szép Kártya mellett újabb szereplők csak valamilyen unikális megközelítéssel, új szolgáltatással lehetnek versenyképesek. A Tempo Széchenyi Pihenőkártya kiötlői a jelek szerint megtalálták az egészség témában a piaci rést.

A munkáltatók számára a Tempo Szép-Kártyára való áttérés jelent ugyan némi adminisztrációs feladatot, de külön költsége nincs. A munkavállalókat ez csak annyiban érinti, hogy új plasztiklapot (és persze társkártyát) kapnak. A Tempo SzépKártya plasztik díjmentes a számukra, mint az eddig meglévő, hisz annak előállítási költsége a kibocsátó intézményt terheli.

További cikkeink: