Hír

Vízzene Fesztivál Tatán, SZÉP Kártyával

Mesés környezetben ad otthont a 2020-as Víz, Zene, Virág Fesztiválnak Tata. Remek koncertek, sport- és gyermekprogramok várják az egész családot. Belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

Fantasztikus élményben lehet részük azoknak a családoknak, akik ellátogatnak Tatára, a 2020. június 28-30. között megrendezésre kerülő, Víz, Zene, Virág Fesztiválra. A festői környezet tökéletes helyszínt biztosít a jobbnál jobb programoknak. A rendkívül kedvező áron kapható, több napra szóló belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámláról is meg lehet vásárolni.

A programban gyermekeknek szóló rendezvények, sportesemények és koncertek is szerepelnek. Virágkötészeti kupa keretében mutathatják meg tudásukat a virágkötők, a vízi sportok rajongóit pedig vitorlásverseny, és sárkányhajó-verseny várja. A rendezvények helyszíne az Öreg-tó, a Tatai Vár és az Esterházy-kastély.

A gyermekeket játszóházi programok, az Alma zenekar és Levente Péter szórakoztatja. A felnőttek számára a Borudvar biztosít zamatos időtöltést. A három napos rendezvény alatt több neves hazai zenekar koncertjeit lehet hallgatni. A rendezvény kulturális programokkal is várja az érdeklődőket. Improvizációs színházi előadást, és kiállításokat is meg lehet tekinteni a fesztivál ideje alatt. A tatai szálláshelyek is városszerte várják a fesztiválra érkezőket. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatában többféle szállástípus között lehet választani. Célszerű mielőbb lefoglalni a választott szállást, hogy zavartalanul szórakozhassanak Magyarország legnagyobb családi fesztiválján.

Az idei, kiváló minősítéssel rendelkező családi fesztivál színvonalas programjait a hagyománnyá és a fesztivál védjegyévé vált esti lampionos vízi karnevál zárja. Kiváló programok, remek árak az egész családnak, ez a Vízzene Fesztivál!

További cikkeink: