Hír

Túrázni egész évben érdemes, főleg SZÉP-Kártyával

A természetbarátok, természetjárók számára a túrázás az egyik legkiválóbb sport. A túrázáshoz pedig tökéletes segítséget nyújt a szépkártya szabadidő alszámlája. A plasztikkal egyszerűen kölcsönözhetünk minőségi túrafelszerelést.

Legyen szó akár vízi vagy erdei túráról, kerékpáros vagy kalandtúrákról, a természetjárás mindig jó választás. Az aktív pihenést kedvelők szerint a természet egész évben „nyitva áll” a kirándulók előtt. A gyakorlott túrázók pedig jól tudják, hogy a minőségi túrafelszerelés nagyban megkönnyítheti, és még élvezetesebbé teszi a természetjárást.

A Széchenyi Pihenő Kártya nem csak abban tud segíteni, hogy megfelelő felszereléshez jussunk. Egyre több túraszervezőnél is használható a plasztik, szárazon és vízen, gyalogos, kerékpáros vagy segway túránál is. Igaz, a vízi túrák általában szezonális jellegűek, de pl. a Fodor Vízitúrák részvételi díja is fizethető a szabadidő alszámla keretéből, mint ahogy a Körösök Vízitúráihoz is fel lehet használni a kártyát.

A szolgáltató elfogadóhelyek között több túrabolt és sportbolt is megtalálható. Ezeken a helyeken a SZÉP Kártya túrafelszerelés kölcsönzéséhez, valamint sportversenyek nevezési díjának, illetve a túrák részvételi díjának rendezésére is felhasználható. A pihenőkártya működését szabályozó rendelkezés módosításai pedig még nagyobb teret engedtek a sportnak, így a kártyabirtokosok a cafeteria keretük terhére sokkal több sportolási lehetőséget, minőségi szabadidős tevékenységet vehetnek igénybe.

Azok a kártyabirtokosok, akik vízi és kerékpáros túrákon tennék próbára magukat, vagy a téli sportokat és a sítúrákat kedvelik, használják ki bátran a cafeteria által kínált lehetőségeket is. A SZÉP-Kártya túrázáshoz is ideális választás. A Hegyi sportok Bázisának kínálatában a kihívások között a nagy sikerű Nordic Walkingot és más bakancsos túrákat is találhatunk.

A túrafelszerelés kölcsönzése mellett a plasztik természetesen a szállásköltségek fedezésére is kiválóan alkalmas, és az utalványkártya akár további kedvezményeket is jelenthet a szállásfoglalás során. Az utalványkártya mindhárom alszámlája lehetőséget biztosít a szálláshely-szolgáltatás költségeinek kifizetésére.

A túralehetőségek kínálata mára igen változatos és színes skálát vonultat fel. A természet legszebb csodáinak felfedezése – jó minőségű felszereléssel és a kényelmes szálláshelyeken megpihenve – valódi pozitív élményt és feltöltődést kínál. A Széchenyi Pihenőkártya, mint béren kívüli juttatás, hasznos társunk lehet a természetjárás, a különféle téli-nyári túrák alkalmával.

További cikkeink: