Hír

SZÉP Kártyával az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő vendégei pünkösdkor birtokba vehették az új élménymedencét. A Termálfürdő a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. A fürdő mellett a Termál Kemping is megnyitotta kapuit.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő új élménymedencével bővítette kínálatát a fürdőzni és pihenni vágyó vendégek számára. A fürdő az MKB, a K&H és az OTP által kibocsátott SZÉP Kártyákat is elfogadja.

A pünkösdi hétvégén került átadásra a fürdővendégek részére az új, szabadtéri élménymedence, amely az Agárdi fürdőkomplexum legújabb fejlesztése. A medencének gyermekek és felnőttek részére elkülönített területe is van. A gyermekmedencét háromféle vízmélységgel alakították ki, hogy a legkisebbek is élvezhessék a pancsolás örömeit. A medencékben izgalmas élményelemek, barlang, csúszdák és vízfüggöny is található mind a gyermekek, mind a felnőttek legnagyobb örömére.

A fürdő további, legfőképp a gyermekek számára érdekes nevezetessége a „nem vizes” játszótér, amely speciális, rugalmas talaja révén nyújt biztonságos játéklehetőségeket a család kisebb tagjai számára.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek köréhez csatlakozott fürdőkomplexum mellett a Termál Kemping is várja a vendégeket. A kemping területén lehetőség van szabadtéri sütésre, és közösségi pavilonok is igénybe vehetőek.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő szolgáltatásai a SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs alszámla keretének terhére vehetőek igénybe. A szabadidő keret azonban szállás költségek rendezésére is fordítható!

Címkék:
szabadidő fürdő

További cikkeink: