Hír

SZÉP Kártya a Szegedi Szabadtéri Játékokra

Szegeden újabb SZÉP Kártya elfogadóhelyek csatlakoztak a rendszerhez. A Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira szóló belépőjegy is megváltható április közepétől a szegedi Dóm téri Jegyirodában, a SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére.

Már eddig is több színház és jegyiroda csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe, így színházjegy és koncert belépőjegy is vásárolható a kártya szabadidő keret terhére. Azonban 2012. április 15-től új taggal bővül az elfogadóhelyek tábora. Csatlakozik ugyanis a Szegedi Szabadtéri Játékok lebonyolításáért és a jegyárusításért felelős Dóm téri Jegyiroda is.

Ennek köszönhetően a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira, valamint a színház előadásaira is lehet belépőjegyet váltani a SZÉP Kártya szabadidő keretének segítségével. A fesztivál szervezői így örömmel tudatják a vendégek és látogatók körével, hogy már a Jekyll és Hyde-ra, vagy a „Parasztbecsület – Bajazzók vágyoperákra” című előadásokra vagy a háromszáz táncossal bemutatásra kerülő, nagyszabású „Hegyen-völgyön lakodalom” című táncműre szóló belépőjegyek mindhárom bank által kibocsátott SZÉP Kártyával megvásárolhatóak.

A jegyiroda munkatársai felhívják a figyelmet, hogy az OTP, az MKB és a K&H által kibocsátott Széchenyi Pihenő kártyák szabadidő kerete mellett a belépőjegy vagy bérlet-vásárlásra az idén még érvényben lévő üdülési csekk is alkalmas.

A szegedi REÖK is csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe, így akár már a jövő heti Hangos Lennon-tárlatra, valamint a további kiállításokra és egyéb programokra is lehet a Pihenő Kártya segítségével belépőjegyet vásárolni.

Jelenleg a szép-kártya szabadidő alszámla a legsokoldalúbban felhasználható keret. Ennek terhére a színházjegy és koncert belépőjegy mellett állat- és növényparkba, sport- és szabadidős programokra szóló belépők, valamint wellness és egyéb egészségmegőrző szolgáltatások költségei is megtéríthetőek.

További cikkeink: