Hír

SZÉP fesztivál lesz a Heineken Balaton Sound

Az elektronikus zene és Ákos rajongói idén nyáron nagyszerű fesztiválnak néznek elébe a Heineken Balaton Sound-on. A buli egy nappal korábban indul. A belépőjegyek április közepéig kedvezményesen, akár a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő keretére is megválthatóak.

A fesztiválok rajongóinak új és nagyszerű hírrel szolgálhatunk! Az idei Heineken Balaton Sound legnagyobb meglepetése a sok fellépő sztár és a rengeteg nagyszerű zene mellett az lesz, hogy idén tovább tart a buli Zamárdiban!

A tucatnyi világhírű nemzetközi előadó és a hazai DJ-k kiváló zenéi előtt Ákos alapozza meg a hangulatot egy külön, egész estés nagykoncerttel. Ennek köszönhetően az idei Heineken Balaton Sound egy nappal korábban kezdődik. Ákos zenei munkásságát nemrégiben művészeti Kossuth-díjjal jutalmazták. Idén nyáron csak három alkalommal lép színpadra, a VOLT Fesztiválon, a Balaton Sound-on és a SZIGET-en.

A zamárdi rendezvényen - ami az elektronikus zene egyik legnagyobb fesztiválja - a Nagyszínpadon lesz látható az új produkció. Ennek keretében a zenerajongók 21. századi hangszerelésben hallgathatják meg a Bonanza Banzai és Ákos legsikeresebb, legkiemelkedőbb dalait.

A Balaton Sound-ra április közepéig kedvezményes áron juthatnak hozzá a fesztiválozók a belépőjegyekhez. A kiemelt jegyirodák már várják a vásárlókat. A belépőjegy a SZÉP Kártya szabadidő keretére, valamint Üdülési Csekk felhasználásával is megvásárolható!

A 2012. július 12-15. között megrendezésre kerülő Balaton Sound Fesztivál megint hatalmas neveket hoz el a rajongóknak. A Balaton déli partján fekvő Zamárdi tömve lesz jobbnál jobb zenékkel, nagyszerű DJ-kkel és rengeteg zenerajongóval.

A teljesség igénye nélkül jöjjön egy kis ízelítő a fellépő világsztárok névsorából. Ötödször pörgeti fel a közönséget és a lemezeket a világhírű David Guetta. Óriási parti-hangulatot és zenei kínálatot hoz Paul Kalkbrenner és Fritz Kalkbrenner. Németországot képviseli Tensnake is, aki hamburgi DJ-producerként teremt kiváló hangulatot a fesztiválokon és bulikon. Itt lesz még Gareth Emery, Björk, GusGus, Nina Kraviz, Crazy P, Sander van Doorn.

Rengeteg zene várható az idén is a Balaton Sound Fesztiválon, így a szórakozás garantált. A SZÉP Kártya nem csak a belépőjegy megvásárlására alkalmas, hanem akár szállás és vendéglátás költségeit is lehet a segítségével fedezni.

További cikkeink: