Hír

Szegedi programok SZÉP Kártyával

Sokan élnek a lehetőséggel, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira a SZÉP Kártya szabadidő keretéből vásároljanak belépőjegyet. Szegeden már a Belvárosi Mozi is megtalálható az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

Április óta a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira is megváltható a belépőjegy a SZÉP Kártya szabadidő keretének segítségével. Az eddig eltelt pár hét alatt kiderült, hogy a SZÉP-kártyás jegyvásárlás lehetőségének nagy sikere van.

Sokan élnek a cafeteria keret szabadidő alszámla által nyújtott lehetőséggel, és a kultúra mellett teszik le a voksukat. Nagy népszerűségnek örvend a Szegedi Szabadtéri Játékok produkciói közül a Jekyll és Hyde thriller-musical és a Mária musical, de sokan vásárolnak a SZÉP Kártya segítségével a színházjegy mellett színházi bérletet is, amellyel több előadást is meg lehet nézni.

A Fesztivál Jegyiroda mindhárom utalványkártya-kibocsátó bankkal szerződést kötött, így az OTP, a K&H és az MKB SZÉP Kártyák birtokosai egyaránt hódolhatnak a kultúra iránti szenvedélyüknek Szegeden.

A Jegyiroda munkatársai felhívják a kártyabirtokosok figyelmét, hogy a fesztivál előadásaira szóló belépőjegy és bérlet vásárlására csak a SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs kerete használható fel. Emellett azt is elmondták, hogy a szabadidő alszámla keretét fel lehet használni a REÖK programjaira, a különböző kiállításokra, valamint az újszegedi PORT.hu Színpad produkcióira is. A SZÉP Kártya mellett ez év végéig az üdülési csekkek is felhasználhatóak a fesztivál előadásainak jegyvásárlására.

A Szegedre látogató vendégek azonban nem csak a Szabadtéri Játékok nagyszerű programjait élvezhetik a Széchenyi Pihenőkártya szabadidős keretéből. A Szegedi Belvárosi Mozi ugyanis belépett az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe. Itt élő szereplős előadásokra, koncertekre a szépkártya szabadidő zseb terhére is bejuthatunk. Ugyanakkor mozijegy nem vásárolható vele, mivel a Pihenőkártyáról szóló jogszabály ezt nem engedi.

További cikkeink: