Hír

Sokan buliznak az OTP SZÉP Kártyákkal

Az OTP SZÉP Kártya már a nyáron felülmúlta a várakozásokat. A fesztiválok és szabadidős programok belépőjegyének vásárlására eddig több mint 124 millió forintot költöttek a kártyabirtokosok.

Az OTP SZÉP Kártya remekül teljesít. Az utalványkártya forgalma már most meghaladta a tavalyi egész éves forgalmat. A Pénztárszolgáltató adataiból kiderült, hogy nagyon sokan használták ki a szabadidő alszámla keretét fesztiválok, koncertek belépőjegyének vásárlására. A nagy nyári fesztiválok, mint a Balaton Sound, a Volt és az EFOTT, már önmagukban közel 100 millió forintos forgalmat értek el. Ezek után jött a SZIGET Fesztivál.

Az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója, Róth Lajos elmondta, számítottak rá, hogy nőni fog a SZÉP Kártya szabadidő alszámla forgalma. Az adatok azt is mutatják, hogy a fiatalabb korosztály választja nagyobb arányban ezt a juttatási formát ilyen célokra.

A statisztika nem csak azt mutatja, hogy kik és mire használták fel leginkább a cafeteria keretet, hanem azt is, hogy hol. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek közül a legtöbben a Nyugati téren található jegyértékesítő ponton váltottak fesztivál belépőt. Majdnem minden második belépőt itt vásároltak meg a kártyabirtokosok.

Az idei nyár minden szempontból kedvezett a kikapcsolódni, pihenni vágyóknak. Az időjárás mellett a kiváló programok, és a júliustól életbe lépő módosítások is jótékony hatással voltak a SZÉP-Kártya forgalmára és a belföldi turizmusra egyaránt. A módosítások révén rugalmasabbá, átjárhatóbbá váltak az alszámlák. A szálláshely szolgáltatások mellett már fürdők belépőjegyét is meg lehet vásárolni bármelyik zseb keretéből. A szállás alszámla felhasználási körének rugalmasabbá tétele is kedvezően befolyásolta a kártyahasználatot.

További cikkeink: