Hír

Sok Harley Davidson és SZÉP Kártya Alsóörsön

Idén 13. alkalommal kerül megrendezésre Alsóörsön Közép-Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb rendezvénye, a Harley Davidson Fesztivál. Az 5 napos rendezvény szerepel a K&H, az MKB és az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek listáján is!

A Balaton nagy népszerűségnek örvend a kirándulók, üdülők körében. A Balaton-parti városokban egész évben nagyszerű szabadidős lehetőségek kínálkoznak. Számos fesztivál várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

Az alsóörsi Európa Kempingben tartják már évek óta Közép-Európa legnagyobb, szezonnyitó motoros és zenei fesztiválját. Idén június 6-án, szerdán indul a 13. Harley Davidson Open Road Fest, amelynek keretében 5 napon keresztül hazai és külföldi motorosok és nem csak motorosok gyűlnek össze. Különleges látványosság ilyenkor a sok száz motor, de a látogatókat idén 35 hazai és külföldi zenekar is szórakoztatja.

Az idei Harley Davidson Fesztiválra már a SZÉP Kártya szabadidő keretére és üdülési csekkre is lehet belépőjegyet vásárolni. Szépkártya esetén a belépőjegyet az MKB és a K&H SZÉP Kártya szabadidő, rekreáció alszámláról lehet fizetni.

A fesztiválnak helyet adó Európa Kempingben a fesztivál időszakát kivéve mindhárom bank kártyája - így az OTP-é is - használható a szállás kifizetésére. Jó, ha tudjuk, hogy a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadásáról szóló jogszabály lehetővé teszi, hogy mindhárom alszámla felhasználható szálláshely szolgáltatás igénybe vétele esetén.

A fesztivál keretében koncertek, motor-kiállítások, tesztvezetési lehetőség, valamint különböző izgalmas és érdekes programok, és szombaton 11 órától motoros felvonulás várja az Alsóörsre kilátogató vendégeket.

A SZÉP Kártya három alszámlája a szolgáltatások széles körét tárja a kártyabirtokosok elé. SZÉP Kártya elfogadóhelyek az ország szinte minden pontján sokféle programmal és szolgáltatással várják a vendégeket a szálláshely-foglalástól az étkezésen át a legváltozatosabb szabadidős programokig.

További cikkeink: