Hír

Megint az éttermeké a főszerep

Ötödik alkalommal tárja szélesre kapuit közel 50 étterem a vendégek előtt az Éttermi Napok keretében. Különösen kedvező árak, ízletes, 3 fogásos ételspecialitások közül válogathatunk akár a plasztikkártya vendéglátás alszámla keretének segítségével.

A nagy sikerű DiningCity, az Országos Étterem Hét után most egy újabb remek gasztronómiai esemény veszi kezdetét. Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Éttermi Napok. A budapesti éttermeket érintő esemény során 2013. november 22-29. között nagyszerű áron, 3-5 ezer forintért fogyaszthatunk 3 fogásos menüket.

Az Éttermi Napokhoz eddig már mintegy 50 fővárosi étterem csatlakozott, amelyek közül több a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. A rendezvényhez olyan éttermek is csatlakoztak, akik már a DiningCity során is különlegesen kedvező áron kínálták specialitásaikat. A fővárosi éttermek mellett néhány Budapest közeli vendéglátóhely is megtalálható a programban.

A SZÉP Kártya alszámlái közül a legnépszerűbb vendéglátás zseb vehető igénybe az Éttermi Napok során. Az eseményre regisztrált éttermek listáját, valamint a vendéglátó egységek által kínált, akciós áron elérhető menüsorokat is meg lehet találni a szervező TableFree honlapján.

A weboldal segítségével lehet online asztalfoglalást kezdeményezni az Éttermi Napokra, a választott étterembe. A webes foglalás során a vendég speciális igényeket is jelezhet.

Ezek a gasztronómiai programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a hétköznapi rohanást kicsit hátrahagyva, akár csúcskategóriás vendéglátóhelyek ételkülönlegességeit is végig kóstolhassuk, igazán kedvező árakon. Gasztronómiai kalandtúrára fel!

További cikkeink: