Hír

Megelőzés wellness kezelésekkel, SZÉP Kártyára

Egy jól sikerült nyaralás testi-lelki felüdülést is jelent. A dolgos hétköznapokba való visszatérést követően, az őszi-téli hónapokban szervezetünket a SZÉP Kártya egyenleg segítségével egy gyógyító, frissítő hatású wellness hétvégével is megóvhatjuk.

Valószínűleg sokan gondolják úgy, hogy nyáron, a nyaralás során magunkba szívott napsugarak hosszú időre lendületet adhatnak a munkába, iskolába való visszatéréshez. Azonban az ősz, az egyre hűvösebb, később nyirkossá váló időszak során is jó, ha szervezetünk megkapja a kellő gondoskodást.

A különféle wellness szolgáltatások, a gyógyászati kezelések regenerálják, megújítják és gyógyítják a problémás területeket. De az is köztudott, hogy az egyes kezelések, a rendszeres wellness lehetőségek prevenciós céllal is igénybe vehetőek. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között számos olyan szolgáltató és hotel is található, ahol speciális kezelések, masszázsok és többféle szauna-szeánsz segítségével készíthetjük fel szervezetünket a téli időszakra. A megelőzés legalább olyan fontos, mint a megfelelő gyógykezelések és terápiák.

A SZÉP Kártya wellness szolgáltatásokra a szabadidő és rekreációs alszámla révén használható. A gyógyfürdők szolgáltatásai is elősegíthetik a már meglévő panaszok enyhítését, illetve megelőzésre, a test rendszeres karbantartására is tökéletes megoldást kínálhatnak. 2013 júliusától pedig a fürdők, gyógyfürdők belépőjegyét a kártyabirtokosok mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből megvásárolhatják.

A wellness és a gyógyászat mellett a megfelelő táplálkozással is sokat tehet saját egészsége érdekében. A különféle wellness szállodák az őszi időszakban és télen is kedvezményes lehetőségekkel, akciós ajánlatokkal várják a Széchenyi Pihenő Kártya tulajdonosokat az ország egész területén.

Címkék:
wellness szabadidő

További cikkeink: