Hír

Koccintson a SZÉP Kártya számlájára!

A bor és gasztronómia iránt érdeklődőket szólítja meg a SZÉP Kártya népszerűsítését és a még kint lévő üdülési csekkek felhasználását célzó kampány. A programban több fesztivál ajánlat mellett a vendéglátás és a szállás szolgáltatók képviseltetik magukat.

A SZÉP Kártya szállodai használatának ösztönzésére, valamit a még meglévő Üdülési csekkek beváltásának ösztönzésére buzdít a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) őszi kampánya. A bor és a gasztronómia jegyében zajló kampányt a MT Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSzÉSz) együtt indítja útjára. Cél, hogy a vendégek több mint 80, az akcióban részt vevő szálláshely kínálatából válogatva jussanak kedvezményes lehetőségekhez.

A SZÉP Kártya népszerűsítését is célzó programban a legalább 10 százalékos kedvezményt adó, vagy két éjszaka áráért hármat kínáló (2=3) szálláshelyek várják a vendégeket. Emellett az utazási csomag mellé a gasztronómiához és a borhoz szorosan kapcsolódó további térítésmentes szolgáltatásokat is nyújtanak.

A kampány ideje alatt több mint ezer vendéglátóhely, jó pár gasztronómiai és borfesztivál, vendéglátás, valamint szállásajánlat közül böngészhetnek az érdeklődők, akár mobiltelefonra letölthető alkalmazás formájában. A szervezők szerint a cél az, hogy a vendég pozíciójához legközelebb eső, a programban részt vevő vendéglátás, illetve szállás-szolgáltató adatait, valamint további látnivalókat is az érdeklődők rendelkezésére bocsásson.

Az őszi bor- és gasztronómiai fesztiválok egyaránt nagy lehetőséget jelentenek mind a szállodák, mind pedig a vendéglátás területén tevékenykedők számára. Az ösztönző őszi program egészen Márton-napig, november közepéig tart.

További cikkeink: