Hír

Húsvéti kiruccanás SZÉP Kártyával

Az idei esztendő sok hosszú hétvégével kedveskedik a pihenni vágyók számára. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek számos programmal készülnek a kirándulók számára, akik ilyenkor maguk mögött hagynák a város zaját. Foglaljon szállást a Pihenő-kártya elfogadóhelyek egyikén.

A SZÉP Kártyát országszerte már nagyon sok helyen használhatjuk. A három alszámla mindegyike lehetőséget biztosít arra, hogy szállás költségeit térítsük a segítségével készpénzhasználat nélkül.

Az idei évben is több alkalommal lesz lehetőségünk hosszú hétvége keretében kicsit kikapcsolódni és feltöltődni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatát mindenképpen érdemes áttekinteni.

A közelgő húsvéti ünnep, és a hozzá tartozó hétvége újabb lehetőséget biztosít azoknak, akik maguk mögött szeretnék hagyni a város zaját, a rohanó hétköznapokat. A szálláshelyek akciós kínálatokkal, csomagokkal várják mindazokat, akik az utazást választják erre az alkalomra.

A húsvéti ünnepre való tekintettel sok wellness szálló, panzió és hotel kínál nemcsak kedvezményes pihenési lehetőséget, hanem gyermekprogramokat is. Azonban bármerre is induljunk el húsvét alkalmából, országszerte sokféle hagyományőrző és folklór programban lehet részünk.

Egerben több helyszínen, a Szépasszony-völgyben, valamint az egri Várban is csodás hagyományőrző rendezvények keretében ismerhetjük meg az ünnepi szokásokat. A városban bőségesen áll rendelkezésünkre SZÉP Kártyát elfogadó szálláshely. Hajdúszoboszlón pedig a Szoboszlói Húsvéti Fesztiválon ismerhetjük meg a helyi hagyományokat és a gasztronómiai különlegességeket.

Ha Hévíz szerepel a húsvéti kiruccanás úti céljaként, akkor a pihenés, fürdőzés mellett a Hévízi Hungarikum Fesztivál színes programjait, koncertjeit és kulturális műsorait is élvezhetjük. Bármerre is induljon a hosszú hétvége kapcsán, a SZÉP Kártyát semmiképp se hagyja otthon.

További cikkeink: