Hír

Hű társunk a SZÉP Kártya Torkos Csütörtökön is

Indul az online asztalfoglalási rendszer a március 6-án, kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Torkos Csütörtökre. A féláras torkoskodáshoz a SZÉP-Kártya vendéglátás alszámla idén is tökéletes társunk lehet.

Az éttermek számára továbbra is jó marketing lehetőség az idén már kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Torkos Csütörtök. Ahogyan az elmúlt években már megszokhattuk, az akció ideje alatt a részt vevő éttermekben féláron fogyaszthatunk, akár a SzépKártya vendéglátás alszámla keretének terhére is.

A Torkos Csütörtök keretében, 2014. március 6-án az étel- és italfogyasztás számlájából a vendégek 50 százalék kedvezményben részesülnek. Az éttermek fizetési lehetőségként megjelölhetik a SZÉP Kártya elfogadást, valamint többféle étkezési utalványt is.

Az esemény a magyar néphagyományban kiemelt farsangi időszakhoz kapcsolódik. E népszokás felelevenítését célozza a Torkos Csütörtök is, mely a vendégek és az éttermek számára is nagyszerű lehetőségeket kínál. Az első évben közel 500 étterem kínálta fogásait, melyet több tízezer látogató kóstolt végig. A legnagyobb sikert ez az akció 2010-ben könyvelhette el. Ekkor több mint 1300 étterem várta az éhes vendégeket, és a Torkos Csütörtök több mint 230 ezer vendéget regisztrálhatott.

A vendéglátás fellendítését is célzó eseményre az elmúlt években nagyon sok vidéki vendéglátóhely jelentkezett. A tavalyi esztendőben ezer alatt volt a résztvevő éttermek száma, azonban sokan voltak SZÉP Kártya elfogadóhelyek. A szervezők szeretnék, ha idén új csúcsot döntene a látogatottság.

A 2012-ben utalt béren kívüli juttatási keret a SZÉP Kártyán 2014. május 31-ig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. Akinek van még a vendéglátás zsebben elköltésre váró kerete, használja ki a lehetőséget, és foglaljon asztalt a Torkos Csütörtökhöz csatlakozott éttermek bármelyikében.

Címkék:
vendéglátás

További cikkeink: