Hír

Hosszú hétvégék a SZÉP Kártya jegyében

2012-ben nyolc alkalommal is élhetünk a hosszú hétvégék előnyeivel. Ilyenkor a szállodák, a wellness- és gyógyfürdők és a szálláshelyek – köztük a szépkártya elfogadóhelyek – akciós ajánlatokkal várják a vendégeket. Érdemes átnézni az egyes régiók ajánlatait!

Az idei esztendő a hosszú hétvégék éve. Ilyenkor szeretünk egy kicsit kimozdulni otthonról. Vannak, akik wellness- és gyógyfürdőket választanak úti célként, hogy kipihenjék a hétköznapok rohanását. Mások országunk történelmi nevezetességeit, kulturális látnivalóit részesítik előnyben. Akadnak olyanok is, akik különböző fesztiválokra látogatnak el.

Ha úgy döntünk, hogy elutazunk a hosszú hétvége idejére, érdemes a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatát átlapozni. A kártya szabadidő és rekreáció kerete tökéletes megoldás akár egy pihentető, frissítő wellness hétvége eltöltéséhez, akár múzeumok, műemlékek látogatására.

A szállodák kedvezményes üdülési csomagokkal várják az ünnepeket. Akciós szobaárak és családi, valamint kulturális programok is szerepelnek a csomagajánlatokban.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között egyre több a falusi turizmussal foglalkozó szolgáltató is. Aki a város zaját szeretné maga mögött hagyni a hétvége idejére, mindenképpen érdemes, ha megnézi a falusi szálláshelyek kínálatát.

A belföldi turizmus népszerűsítéséért kampányolnak a különböző turisztikai régiók is. Márciusban az egészség kerül középpontba, melynek keretében a szolgáltatók országszerte kedvezményes gyógy- és wellness csomagokat kínálnak. Előzzük meg a tavaszi fáradtságot, és merítsünk energiát a természet közelségéből.

További cikkeink: