Hír

Hasznos lehet a SZÉP Kártya húsvétkor is

A húsvéti nyuszinak még nincs SZÉP Kártyája, de több százezer dolgozó már kártyabirtokos. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek éppen ezért sokféle kedvezményes programot, szállás lehetőséget kínálnak országszerte a húsvéti ünnepek idejére is.

A SZÉP Kártya húsvétkor is hasznos társunk lehet. Amíg a gyerekek a tojásfestéssel, locsolkodással készülnek a húsvéti ünnepekre, a szolgáltatók akciós csomagjaikat kínálják a húsvétot otthonuktól távol ünneplők számára. A kedvezményes szállás ajánlatok mellett rengeteg húsvéti program, hétvégi wellness ajánlat között választhatnak a kártyabirtokosok. A pihentető wellness szolgáltatásokon kívül, sok helyen ünnepi programajánlatok is várják a kicsiket és nagyokat.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek akciós csomagajánlatai között megtaláljuk a négy csillagos szállodák ajánlatait, valamint apartmanok és vendégházak, illetve az igazi falusi turizmus szolgáltatást nyújtók kínálatát is. Választhatunk a hagyományőrző ünnepi rendezvények, népszokások által tarkított programok közül, és köszönthetjük a tavaszt a felfrissülés jegyében, termálfürdőkben és gyógyfürdőkben is.

A programok, akciók között a gyerekek számára sok helyen kisállat simogatóval, tojásfestő-tojáskereső programokkal, egyéb gyermekprogramokkal készülnek a szolgáltatók. A kedvezmények között emellett ajándék éjszakák, extra szolgáltatások várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

Az ünnepi kínálat bőséges, a tavaszi szünet és a húsvéti hosszú hétvége közeleg. Érdemes időben lecsapni a legjobb ajánlatokra, és lefoglalni a legjobb szállásokat. A SZÉP Kártya előleg fizetésére is használható, így cafeteria keretünkből nem csak a tavaszi kikapcsolódást finanszírozhatjuk. A plasztik segítségével már most lehetőség van lefoglalni a nyaraláshoz a legjobb szálláshelyeket.

További cikkeink: