Hír

Halászat napja a Balatonon

A Balaton kedvelt úti cél a nyaralók és a horgászok számára. Remek programok, hatalmas strandok és színes fesztiválok várják az ide látogatókat. A II. Balatoni Halászat Napja a halászat, halételek iránt érdeklődők számára kínál érdekes programot.

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla szolgáltatási körének bővítése sok új, régóta várt lehetőséget biztosít. Ilyen lehetőség többek között a horgászattal kapcsolatos módosítás. Horgászjegyet, bérletet is lehet vásárolni a szabadidő keretből.

A balatoni horgászat nagy hagyományokkal rendelkezik, erre építve remek hangulatú esemény kerül megrendezésre 2013. június 29-én. A II. Balatoni Halászat Napja című rendezvény Balatonföldváron, a Keleti strandon várja a horgászat, halászat iránt érdeklődőket, halételek kedvelőit.

A Balaton körül, valamint a tavon is lehet használni a Pihenőkártyát, mert SZÉP Kártya elfogadóhelyek sokfelé várják a kártyabirtokosokat. Balatonföldváron is rengeteg szállás-szolgáltató kínálja akciós szállás-ajánlatát. A vendéglátás alszámla keretéből pedig sok helyen kóstolhatjuk meg a helyi specialitásokat.

A Balatoni Halászat napja kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló szórakozást ígér. Az érdeklődők besegíthetnek a tavi halászháló behúzásában. Játszóház és halas kézműves program is segít megismerni a halakkal, horgászattal kapcsolatos tudnivalókat.

A SZÉP Kártya horgászjegy vásárlására azonban nem csak a Balaton körül, hanem az ország minden olyan horgásztaván használható, mely csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé.

Balatonföldvár számos további látnivalóval, ízletes borokkal és más programokkal is várja a városba látogatókat. Fesztiválok, zenei és gasztronómiai rendezvények mellett a Balaton még mindig egyedülálló hangulata teszi tartalmassá a nyári időtöltést.

További cikkeink: