Hír

Garantált élmények és hosszabb szezon a Tisza-tónál

Garantált élményekkel, változatos és színvonalas programokkal, a Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyek akciós ajánlataival is várja látogatóit a meghosszabbított szezont kezdő Tisza-tó és környéke. Egész évben irány a természet!

Akciós szálláshelyek, garantált élmények, és egy hónappal korábban induló szezon jellemzi 2014-ben a Tisza-tó környékét. Elindult ugyanis a „Garantált élmények” akció. Ennek keretében közel húsz szálláshely, valamint tíz programgazda várja évszakonként változó programokkal és kedvezményekkel az ide látogatókat.

Feltöltődés, aktív pihenés, horgászat és számos más program teszi színesebbé, izgalmassá az itt eltöltött időt. A víztározó pedig idén – nagymértékben köszönhetően a kedvező időjárásnak is – már most, tavasszal is magasabb, vagyis a nyári vízszinttel várja a vízimádókat.

A Tisza-tó környékén található, és a Garantált élmények akcióban részt vevő szálláshelyek között számos megtalálható a SzépKártya elfogadóhelyek között. Mindez azt eredményezheti, hogy akár további kedvezményekre is szert tehetünk a kikapcsolódás révén.

A Tisza-tavi Ökocentrum, mely második születésnapját ünnepli április végén, egy igazi, jelmezes ünnepséggel várja a látogatókat. Az Ökocentrumba a SZÉP-Kártya szabadidő alszámla keretéből lehet belépőt váltani. A születésnapi ünneppel szinte kezdetét is veszi egy tavaszi-nyári eseménysorozat. Május közepén a Tisza-tó Napja keretében szezonnyitó kerékpáros és családi túrán, horgászversenyen, Ki mit tud? versenyeken is részt lehet venni.

Május 1-jén megnyitotta kapuit Tiszafüred, és az ország legnagyobb kalandparkja is, a KalózSziget Kalandpark. Új élményelemek, új történet, még több élmény várja azokat, akik felkeresik a Tisza-tó környékét.

A Garantált élmények akcióban részt vevő szálláshelyek mellett, a környék szállásszolgáltatói között is több PihenőKártya elfogadóhelyet találhatunk. A szállástípusok között apartmanok, panziók, magánszállások és hotelek is kínálják minőségi szolgáltatásaikat. A Tisza-tó környéke egész évben remek programokat, aktív kikapcsolódást kínál.

További cikkeink: