Hír

Fürdők Éjszakája SZÉP Kártyával

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Fürdők Éjszakája Budapest öt neves gyógyfürdőjében, ahol programokkal és jó zenékkel várják a vendégeket. A gyógy- és termálfürdők OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek, így használható a szabadidő alszámla kerete.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. az eddigi sikerekre alapozva ismét megrendezi az éjszakai fürdőzés és a zene kedvelői részére a Fürdők Éjszakáját 2012. március 10-én. Az öt legnépszerűbb gyógyfürdő várja a zene és a medence szerelmeseit Budapesten.

A Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, valamint a Király gyógyfürdő tagja az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek táborának. A fürdőkben helyszínenként különböző műfajú elektronikus zenék várják a szórakozni vágyókat és a ritmusra pancsolókat este tíztől hajnali háromig.

A SZÉP Kártya szabadidő és rekreáció alszámlája rendkívül sokoldalú felhasználhatóságot enged a kártyabirtokosnak. Az elfogadóhelyek száma hétről hétre növekszik, egyre több gyógy- és termálfürdő is csatlakozik a rendszerhez. A SZÉP Kártya alkalmas ugyanis fürdőbelépők váltására és fürdőszolgáltatások igénybe vételének kifizetésére is.

A Magyar Fürdőszövetség különleges akció keretében kívánta felhívni a munkavállalók figyelmét arra, hogy a SZÉP Kártya feltöltésénél kérjék a cafeteria keretet a szabadidő alszámlára. A Fürdőszövetség szeretné elérni, hogy a kártya rekreáció és szabadidő alszámláját minél szélesebb körben és bátran használják a kártyabirtokosok. Fontos tudni továbbá, hogy az egyes zsebek kereteit utólag nem lehet átcsoportosítani.

A Fürdők Éjszakája program keretében a vidékről érkező, vagy külföldi vendégek különleges csomagajánlatot vehetnek igénybe. Ennek keretében a Fürdők Éjszakája hivatalos szállásadó partnere, az EasyHotel Budapest egy egyedi, a belépőt és szobaéjszakát magában foglaló csomagajánlatot kínál a rendezvényre érkezőknek.

További cikkeink: