Hír

Éttermek SZÉP választéka

Sokféle étterem és vendéglátóhely csatlakozott az elmúlt hónapokban a szépkártya elfogadóhelyek körébe. Fogyaszthatunk a cafeteria keret terhére elegáns szállodák éttermeiben, hagyományos ízeket kínáló ételbárokban vagy akár gyorséttermekben is.

Melegétel-fogyasztásra, valamint szálláshely-szolgáltatásra lehet igénybe venni a SZÉP Kártya vendéglátás alszámláját. Ahogy egyre bővül a kártya elfogadóhelyek köre, egyre színesedik az elfogadóhelyek típusa.

Ma már a neves szállodák és éttermek mellett kifőzdéket, büféket és gyorséttermeket is felkereshetnek a SZÉP Kártya tulajdonosok. A nagy szállodaláncok között elsőként a Hunguest Hotels szállodái várták a kártyával rendelkező vendégeket, de ma már az ételfutár szolgálatok és számos pizzéria is elfogadja a SZÉP Kártyát.

Nemrég csatlakozott a hálózathoz, és biztosít melegétel-fogyasztási lehetőséget az Auchan áruházlánc frissensülteket kínáló grillpultja – amely az áruházétól külön kasszával rendelkezik. A gyorséttermek közül a McDonald’s étterem Budapesten és környékén, valamint Békéscsabán, és az ország több pontján az OTP SZÉP Kártya tulajdonosokat, míg a Burger King étterem hálózat a fővárosban várja a falatozni vágyó MKB és K&H SZÉP Kártya birtokosokat.

Akik a hagyományos, egyszerűbb ételeket kedvelik, azoknak jó hír lehet, hogy mindhárom bank SZÉP Kártyája használható a Főzelékfaló Ételbárokban is. A Kávé- és teaházak között is sok szolgáltató csatlakozott az elfogadóhelyek közé.

Az országban ma már szinte mindenhol lehetőségünk van SZÉP Kártyával, készpénz használata nélkül rendezni többek között az étkezéssel kapcsolatos számlákat. A különféle színvonalú vendéglátó egységek sokféle lehetőséget biztosítanak a kártyabirtokosok számára, hogy cafeteria-keretük terhére fogyasszanak meleg ételt a szépkártya vendéglátás alszámlája segítségével.

További cikkeink: