Hír

Élményfürdő Kiskunmajsán SZÉP Kártyával

A kiskunmajsai Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő új élményelemekkel várja a vendégeket. A fürdő mindhárom bank SZÉP Kártya elfogadóhelyei között megtalálható. A komplexumban szálláshely és szamárfarm is üzemel, így akár mindhárom alszámla keretéből használhatnak a vendégek.

Kiskunmajsa ad helyet a Jonathermal Gyógy- és Élményfürdőnek, amely a SZÉP Kártya elfogadóhelyek táborában megtalálható. A fürdőkomplexum mindhárom bank kártyáját elfogadja. Az élményfürdő már eddig is izgalmas programokkal várta a fürdeni, kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeket. A fürdő képviseletében Szikora Gyula, elnök-vezérigazgató számolt be arról, milyen újdonságok várhatóak.

Kiderült, hogy az elmúlt időszak nyárias időjárása már sok vendéget csábított a fürdőbe, így az élménymedencék és a gyógyvizes medencék is aktívan üzemelnek. Szikora Gyula arról is beszélt, hogy újdonságokkal frissíti élményelemeit az fürdő. Új játszóteret adnak át, amely a gyermekmedence közelében kínál nagyszerű szórakozási lehetőséget a gyermekeknek. Bővítést terveztek továbbá a tónál is, illetve az aquapark is új elemmel gazdagodik.

Említést tett a vezérigazgató úr arról is, hogy mindhárom SZÉP Kártya használható a fürdőben, és örömmel számolt be arról is, hogy egyre több vendég használja az élményfürdő igénybe vételéhez a Szépkártyát.

A kiskunmajsai Jonathermal Gyógy- és Élményfürdőben mindamellett, hogy mindhárom bank SZÉP Kártyája használható, a komplexumban akár mindhárom alszámla keretéből költhetnek az ide látogató vendégek. Érdemes tehát a pihenőkártyával felszerelkezve útra kelni Kiskunmajsára, és kipróbálni az Élményfürdő nagyszerű élményelemeit. Szállás a fürdő moteljében és a kempingben foglalható. A fürdő mellett szamárfarm is üzemel, ahol a vendégek különleges, kék szemű, fehér barokk szamarakkal is találkozhatnak.

További cikkeink: