Hír

Csülökre sört – irány Békéscsaba

Békéscsaba ad otthont a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé ízletes rendezvényének. 2013. június 13-tól 16-ig a gasztronómia mellett koncertekkel, színházi előadásokkal, sportprogramokkal várják a vendégeket. SZÉP Kártyát mindenki vigyen magával!

Évek óta remek programot kínál a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé, melyet idén június 13-16 között rendeznek. A délelőtti programok között a finom csülök ételek mellett remek sportprogramok is várják az érdeklődőket. A rendezvényre az OTP és a K&H SZÉP Kártya szabadidő keretéből is lehet napi belépőjegyet vásárolni.

A fesztiválra látogatók felfedezhetik Békéscsabát szárazföldön, vízen, vagy akár a levegőből. Kerékpáros túrák mellett lovas programok és kenuzási lehetőség is várja az érdeklődőket. A Sörfesztivál kísérő rendezvénye az Ejtőernyős Nemzeti Bajnokság, melyet a békéscsabai repülőtéren lehet megtekinteni. A levegő szerelmesei így a sétarepülés mellett még az ejtőernyőzést is kipróbálhatják.

A Békéscsabai Sörfesztiválon és Csülökparádén a család minden korosztálya számára találhatóak remek programok. Ez a sokszínű, csabai ízeket is felvonultató remek rendezvény még több látnivalót kínál a városba érkezőknek. A szálláshelyek akciós ajánlatokkal is készülnek a fesztivál idejére. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásai városszerte sok helyen várják a kártyabirtokosokat. A rendezvény mellett a város nevezetességeinek felfedezése is remek program. Békéscsaba jellegzetességének számít az Evangélikus Nagytemplom, mely a fesztivál helyszínétől húsz perc sétára található. A város felfedezése két keréken is megtehető, Békéscsabán kerékpárkölcsönző is működik.

A fesztivál és a város felfedezésének fáradalmait a helyi fürdőben is ki lehet pihenni. Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő mindhárom SZÉP-Kártyát elfogadja, a fürdőbe a belépőjegyet a szabadidő alszámla keretéből lehet megvásárolni.

További cikkeink: