Hír

Badacsonyi bor és wellness SZÉP Kártyával

Badacsonyban is találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek. Ilyen a Hotel Bonvino Wine & Spa wellness szálloda is, ahol a mozgás, az egészség és a bor kedvelőit különleges akciók várják. Az egyedüli aktív és borszálloda az országban.

Badacsonyban található a nemrég megnyílt Hotel Bonvino Wine & Spa szálloda. A szállás díja és a különleges wellness kezelések igénybe vehetőek a SZÉP Kártya segítségével is.

Badacsony mindig is híres volt a kiváló borairól. A jó bor – kellő mértékkel – jót tesz az egészségnek, ha pedig wellness és spa szállodával kombináljuk, a szőlő és a jó borok kívül-belül felfrissíthetnek. A wellness szálloda már nevében is a jó bort helyezi előtérbe. A szállóvendégek pedig izgalmas, szőlős kezelések segítségével frissülhetnek.

Lávaköves, szőlőmag-olajos masszázs, szőlő peeling (szőlős arcpakolás) és még sokféle kellemes, szépítő szolgáltatás várja a SZÉP-kártya tulajdonosokat.

A Hotel Bonvino Wine & Spa hétvégi akcióival nem csak a borbarátoknak kíván hangulatot teremteni. Június első hétvégéje az egészség jegyében zajlik. Ennek során különböző egészségmegőrző kezeléseket vehetnek igénybe a vendégek az üdülési csomagok során. A szálló a bor- és egészségpártiak számára szinte minden hétvégén tartogat valamilyen különleges akciót június hónapban.

Július második felében borgasztronómiai fesztiválon is részt vehetnek az aktív pihenés, a wellness kedvelői, a Badacsonyi Borhetek rendezvénysorozat keretében. Augusztusban pedig a Rózsakő Fesztivál kedves babonáinak hódolhatnak a Balaton környékére látogató vendégek.

Az MKB, az OTP és a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek között a szálloda elérhetőségeit, valamint a felhasználható alszámlák fajtáit egyaránt megtalálhatjuk. Érdemes időben lefoglalni a szállást a hétvégékre, vagy akár hosszabb időre. Az elfogadó helyek között szereplő utazási irodák kínálatából az üdülési csomagok árát a SZÉP Kártya segítségével előrefizetés, előleg fizetése mellett is lehet rendezni.

További cikkeink: