Hír

Az internet is jó opció a SZÉP Kártya használatához

Egy OTP SZÉP Kártya elfogadóhely többféle fizetési módot is alkalmazhat. POS terminál hiányában az internet használatával is lehet a kártyával fizetni. Az internetes kártyaelfogadás segítségével webshop-os vásárlás, szállás foglalás esetén online előleg fizetésére is van mód.

Az OTP SZÉP Kártya birtokosai többféle módon fizethetnek a kártyájukkal. Az internetes megoldások tovább generálják a felhasználók és az elfogadóhelyek számának gyarapodását. A SZÉP Kártya ugyanis kiválóan használható az internet által biztosított lehetőségek kihasználásában, ily módon akár még előleg is fizethető vele.

A világhálón kétféle fizetési megoldás áll a kártyabirtokosok rendelkezésére.

  • SZÉP Portál használatával:
    Ez esetben a kártya tulajdonosa, vagy a szolgáltató bejelentkezik az OTP SZÉP Kártya honlapra, majd a megfelelő azonosítást követően a szálláshely szolgáltatás vagy üdülési csomag kiválasztása után, az adott összeg megadásával kezdeményezi a tranzakciót. A fizetésről készült bizonylat kinyomtatható.
  • SZÉP Kártya elfogadóhely saját weboldalán:
    Ekkor a szolgáltatást nyújtó webáruház, webshop felületén történik a szolgáltatás értékének online kifizetése. Ehhez azonban korábban a szolgáltatónak webshop-os OTP SZÉP Kártya elfogadói szerződést kell kötnie. A tranzakcióról ez esetben is nyomtatható bizonylat.

Az internet segítségével történő kártyahasználat nagyfokú rugalmasságot és biztonságot nyújt mind a kártya elfogadóhely, mind a kártyatulajdonos számára. A kártya online használata során a felhasználó akár otthonából is intézheti és rendezheti az előleget, a szállás foglalás költségeit. A fizetésről készült bizonylatot mindenképpen javasolt kinyomtatni, és azt a szolgáltatónak bemutatni. Amennyiben az internetes kártyahasználat az elfogadó helyen történik, a bizonylatot a szolgáltató biztosítja, a kártya birtokosa pedig aláírásával hitelesíti.

További cikkeink: