Hír

Az 50 éves Büki fürdő is SZÉP Kártya elfogadóhely

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 50. születésnapja alkalmából különleges ajánlatokkal várja a vendégeket. A fürdő szolgáltatásai (belépőjegy, wellness) a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretére egész évben igénybe vehetőek.

50 éves a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. A fürdő, mint az OTP és az MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek tagja, minden vendégnek különleges ajánlatokkal kedveskedik a születésnap alkalmából. A SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretére váltható belépőjegyek és az igénybe vehető kiváló szolgáltatások mellett az Élménycentrum a Summer Jam jó pár programjának is helyet biztosít.

A fürdőkomplexum új fejlesztéseinek köszönhetően az élménymedencék már önálló belépőjegy vásárlásával is igénybe vehetőek, és az élményfürdő különálló nyitvatartási ideje révén lehetőség van akár éjszakai fürdőzésre is, melyet rendszeresen megtartanak.

A Gyógy- és Élménycentrum wellness részlege új Medical Wellness Centrummal is bővült. Az ide látogató vendégek felkészült szakorvosok felügyelete mellett vehetnek igénybe wellness és fitnesz szolgáltatásokat, kezeléseket. A Medical Wellness Centrum is önálló nyitvatartási idővel és külön bejárattal rendelkezik. Az aktív wellness rajongók sokféle, ivóvizes medencében végezhető programokon vehetnek részt, melyek nagy része ingyenes.

Az élményfürdő és a wellness centrum mellett szaunavilág is várja a Bükfürdőre látogató vendégeket. Szaunamesterek által koordinált aromaterápiás szauna-szeánszok segítenek a vendégeknek abban, hogy az ellazulás, a méregtelenítés, a felfrissülés igazán kiváló élmény legyen.

Az 50. születésnapját ünneplő Bükfürdő Gyógy- és Élményfürdő különleges ajánlattal várja mindazokat, akik 1962. január 1. és 1962. december 31. között születtek, azaz idén tölti be az 50. életévüket. Napijegyüket fél áron vásárolhatják meg a fürdővel együtt ünneplők 2012. december 31-ig.

További cikkeink: