SZÉP Kártya wellness

15 találat wellness címkére
Minden igényt kielégítő gyógyítás Hévízen, akár SZÉP Kártyával

Hévíz az ország egyik legjelentősebb fürdővárosa. Gyógyvize és klímája révén rengetegen találnak enyhülést panaszaikra. A fürdőkbe már bármely SZÉP Kártya alszámla keretéből lehet belépőjegyet vásárolni!

Évzáró pihenés belföldön SZÉP Kártyával

Közeleg az év vége, sokan szeretnék az otthonuktól távol köszönteni az újesztendőt. Ezt mutatják az eddigi szállásfoglalási adatok. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek is sokféle ünnepi akcióval, kedvező ajánlatokkal készülnek országszerte a karácsonyra, illetve 2014-re.

Stresszoldó wellness SZÉP Kártyával Zalaegerszegen

Új wellness részleggel gazdagodott a patinás zalaegerszegi Arany Bárány Hotel. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható szálláshely egész évben várja pihenőkártyával rendelkező vendégeit is.

Megelőzés wellness kezelésekkel, SZÉP Kártyára

Egy jól sikerült nyaralás testi-lelki felüdülést is jelent. A dolgos hétköznapokba való visszatérést követően, az őszi-téli hónapokban szervezetünket a SZÉP Kártya egyenleg segítségével egy gyógyító, frissítő hatású wellness hétvégével is megóvhatjuk.

Megújult a SZÉP Kártyát is elfogadó Egri Termálfürdő

Új élményelemek, bébimedence és hárompályás csúszdarendszer is várja a vízimádókat a megújult Egri Termálfürdőben. A fürdőkomplexum mindhárom kibocsátó SZÉP Kártya elfogadóhelyei között megtalálható, és egész évben várja vendégeit.

Hasznos lehet a SZÉP Kártya húsvétkor is

A húsvéti nyuszinak még nincs SZÉP Kártyája, de több százezer dolgozó már kártyabirtokos. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek éppen ezért sokféle kedvezményes programot, szállás lehetőséget kínálnak országszerte a húsvéti ünnepek idejére is.

Így nyaraltunk 2012-ben – szállásfoglalási tapasztalatok

2012-ben a szállás- és üdülési ajánlatok közül a legnagyobb sikert a wellness hétvégék könyvelhették el. A szállásköltségek 20 százalékát a vendégek a SZÉP Kártya egyenleg felhasználásával rendezték.

Pihenje ki az évet a SZÉP Kártya egyenlegéből!

Az év vége felé nagyon sok wellness lehetőség és akciós szállás ajánlat várja a felfrissülni vágyó Széchenyi Pihenő Kártya birtokosokat. Az országban közel 40 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen lehet fizetni a cafeteria keretből.

Készüljön a télre a SZÉP Kártya segítségével

Az őszi hónapok két újabb hosszú hétvégével kedveskednek. A plasztikkártya is bevetésre vár, érdemes átböngészni az elfogadóhelyek kínálatát. A szabadidő és rekreációs alszámla segítségével ráerősíthetünk immunrendszerünkre a tél előtt.

Fürdőkről másként – a Magyar Fürdőkultúra Napja

A SZÉP Kártya programhoz a legtöbb hazai gyógyfürdő és élményfürdő csatlakozott. A fürdők változatlanul kedveltek a vendégek körében. További népszerűsítésük érdekében évről évre megrendezésre kerül a Magyar Fürdőkultúra Napja.

1
2