SZÉP Kártya utazási irodák

6 találat utazási irodák címkére
Szállás fizetése SZÉP Kártyával

A SZÉP Kártyára érkező juttatásunkat szállás, szabadidős tevékenységek, valamint vendéglátás költségeinek térítésére használhatjuk. A szálláshely díjának rendezésére közvetlenül a szolgáltatónál történő fizetés esetén bármelyik alszámlát használhatjuk. Utazási iroda által kínált üdülési csomagok és szállások esetén csak a szállás alszámla keretéből fizethetünk.

Hatalmas érdeklődés az OTP SZÉP Kártya irányában

A SZÉP-Kártya iránti érdeklődés a szakemberek számára meglepő mértékben megnövekedett. Jelenleg is több százezer OTP SZÉP Kártya birtokos szeretné országszerte még több helyen használni. Érdemes azonban még a nyaralás előtt tájékozódni az elfogadóhelyen az utalványkártya használatával kapcsolatban.

Nő a SZÉP Kártya használata a szálláshelyek körében

Folyamatosan növekszik a SZÉP Kártyával való fizetési mód a nyaralók között. Bár többen az olcsóbb balatoni hotelek iránt érdeklődnek, a négycsillagos szálláshelyek továbbra is magas foglaltsággal üzemelnek. A családosok körében mindig nagy az igény a gyermekprogramokat biztosító szállásokra.

Utazási irodák! Változás a SZÉP Kártya elfogadásában

A napokban módosult a SZÉP Kártya elfogadásának szabályozása. Ennek értelmében az utazási irodák csak a szállás alszámla keretének terhére értékesíthetnek belföldi üdülési csomagot. Szállodákban, panziókban, helyben fizetéskor használhatjuk a másik két alszámlát (vendéglátás, szabadidő) is.

Kulturális kalandozások és ökoturizmus áprilisban

Április az öko- és a falusi turizmus, valamint az aktív kikapcsolódás és természetjárás jegyében zajlik. A kedvezményes csomagok a szépkártya elfogadóhelyek kínálatában is szerepelnek. Az utazási irodák is számos programajánlattal várják országszerte a kirándulókat.

OTP SZÉP Kártya előleg-fizetésre is!

Az OTP SZÉP Kártya egy nagyszerű készpénzkímélő fizetési lehetőség. Használatkor a kártya elfogadó helyek a nekünk nyújtott szolgáltatások díját egyszerűen leemelhetik. A SZÉP Kártya már szálláshely-foglalás előleg céljára is felhasználható.


Notice: Undefined offset: 6 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 7 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 8 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136