SZÉP Kártya fürdő

37 találat fürdő címkére
Nem fürödtünk be a SZÉP Kártyával

A hazai gyógyfürdők népszerűsége határon innen és túl egyaránt jelentős. Húsz százalékkal nőtt a fürdők vendégforgalma. Ugyanilyen arányban emelkedett a SZÉP-Kártya használata is, mióta mindhárom zsebből lehet fürdőbelépőt váltani.

Minden igényt kielégítő gyógyítás Hévízen, akár SZÉP Kártyával

Hévíz az ország egyik legjelentősebb fürdővárosa. Gyógyvize és klímája révén rengetegen találnak enyhülést panaszaikra. A fürdőkbe már bármely SZÉP Kártya alszámla keretéből lehet belépőjegyet vásárolni!

A fürdővárosok a legnépszerűbbek az ünnepek alatt

A külföldi turisták számára az ünnepek alatt Budapest a tökéletes úti cél. A hazai turisták körében a fürdővárosok örvendenek nagy népszerűségnek. Az év végi ünnepi időszakra jellemző, hogy a vendégek harmada egészen január hatodikáig tolja a pihenést.

Fürdőbérlet 2014-re SZÉP Kártyáról

A budapesti fürdők kihagyhatatlan ajánlattal várják a fürdőzést kedvelőket. Már most megvásárolhatóak a 2014-es fürdőbérletek, akár bármelyik SZÉP Kártya alszámla egyenlegéből.

Hölgyek a középpontban a Lukács Fürdőben

Hagyományteremtő szándékkal Női napot tart a Szent Lukács Gyógyfürdő 2013. november 22-én. A fürdő kedvezményes és térítésmentes szolgáltatásokkal várja ezen a napon a hölgyeket. Fürdőbelépő a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról váltható!

Ünnepel a Debreceni Aquaticum

10 éve várja vendégeit Debrecenben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A tíz éves évforduló alkalmából – az akció visszavonásáig – a tíz évvel ezelőtti jegyárakon lehet látogatni a létesítményt. A fürdőbe a SZÉP Kártya alszámláiról is lehet belépőt venni!

Ötcsillagos lett a Harkányi Gyógyfürdő

Az idei esztendő még közel sem ért véget, de a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is régóta megtalálható Harkányi Gyógyfürdő már így is remek eredményeket könyvelhetett el. A népszerű fürdőhely ebben az évben ötcsillagos minősítést kapott.

Még nagyobb élmény lesz a Rudas Fürdőben wellness-ezni

Élményelemekkel, jacuzzival, szauna-világgal és számos új szolgáltatással bővül 2014 őszétől a népszerű Rudas Gyógyfürdő. A rekonstrukciónak köszönhetően még tovább emelkedhet a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdő vendégforgalma.

A fürdőkultúra népszerűsítését segíti a SZÉP-Kártya

Október második hétvégéjén kerül sor a Magyar Fürdőkultúra Napja című rendezvényre, melyet a Magyar Fürdőszövetség koordinál. A fürdőkbe szóló belépőjegyeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből meg lehet vásárolni.

Rossz időben is irány Zalakaros!

A Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő egész évben várja vendégeit. Átadták a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdő gyerekek számára kialakított új részlegét. Itt a gyerekek az év minden szakában remekül szórakozhatnak!

1
2 3 4