SZÉP Kártya fürdő

7 találat fürdő címkére
Fürödhetünk a SzépKártya mindhárom alszámlájáról

Remek hír a SZÉP Kártya tulajdonosoknak: 2013. július 1-jétől már mindhárom alszámla egyenlegéből lehet fürdőbe, strandra belépőjegyet vásárolni! A szabadidő zseb mellett a szállás és a vendéglátás alszámla is használható lesz fürdőbelépő vásárlásához!

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál 2020 (Pünkösd)

Hajdúszoboszló idén pünkösdkor a Grillétel- és Sörfesztivál kiváló programjaival, ízletes sörökkel és finom falatokkal várja a városba látogatókat. Az ünnepi időszakra a SZÉP Kártya elfogadóhelyek is akciós ajánlatokkal készülnek!

A Fürdők éjszakája 2020-ban is remek program

Nagy sikere volt a tavalyi évben, így idén is megrendezésre kerül a Fürdők Éjszakája nevű program. A résztvevő SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdők a rendhagyó nyitva tartás mellett különleges programokkal várják vendégeiket.

Bővül a SZÉP Kártya szabadidő alszámla felhasználása

A szépkártya felhasználása a 2012. október végén megjelenő kormányrendelet-módosításnak köszönhetően kibővül. Leginkább a szabadidő alszámla felhasználása igazodik a kártyabirtokosok igényeihez.

SZÉP Kártyával nem gond a termálfürdőzés

A leglátogatottabb fürdőhelyek mindegyike a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe tartozik. A belépőjegyek egyre nagyobb hányadát fizetik a Pihenőkártya szabadidő alszámlájáról. A termál- és gyógyfürdők többsége mindhárom kibocsátó bankkal (MKB, OTP, K&H) már szerződést kötött.

SZÉP Kártyával az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő vendégei pünkösdkor birtokba vehették az új élménymedencét. A Termálfürdő a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. A fürdő mellett a Termál Kemping is megnyitotta kapuit.

Strandszezon SZÉP Kártyával

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla a sokféle felhasználási mód között fürdő belépőjegy vásárlását is lehetővé teszi. A strandszezon közeledtével Budapest Gyógyfürdőihez tartozó több fővárosi strand megnyitott. A legtöbb strandon elfogadják a Szépkártya szabadidő alszámláját.