SZÉP Kártya étterem

6 találat étterem címkére
Torkoskodók, SZÉP Kártyára fel!

Idén is megrendezésre kerül a hatalmas népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök. Az akció keretében 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatunk több száz vendéglátóhelyen, akár a szépkártya vendéglátás alszámla terhére.

SZÉP Kártya étkezéshez – Mire fordíthatjuk, mit ehetünk vele?

A vendéglátás alszámla kerete hivatott arra, hogy a szépkártya étkezés esetén is bevethető legyen. Az éttermek kínálatán kívül azonban nem mindig egyértelmű, hogy milyen élelmiszerek, milyen étkezések kapcsán fizethetünk a vendéglátás zsebből.

Kultikus szálloda SZÉP Kártyával

A szegedi négy csillagos Szent János Hotel az OTP és K&H Szépkártya elfogadóhelyek között szerepel. A vendégek csodás környezetben, a nyüzsgő belvárostól pár száz méterre pihenhetnek a Tisza-parti városban. A szálloda étterme főként az indiai ételekre specializálódott.

Éttermek SZÉP választéka

Sokféle étterem és vendéglátóhely csatlakozott az elmúlt hónapokban a szépkártya elfogadóhelyek körébe. Fogyaszthatunk a cafeteria keret terhére elegáns szállodák éttermeiben, hagyományos ízeket kínáló ételbárokban vagy akár gyorséttermekben is.

Étkezés fizetése a SZÉP Kártya szállás alszámlával

A szépkártya szálláshely alszámla keretének terhére (szállodai szolgáltatás igénybe vétele esetén) az étel- és a hozzá kapcsolódó italfogyasztási költségek is megtéríthetőek. Más szóval a hotelek, panziók vendégei az étkezés költségeit a szálláshely költségeivel együtt rendezhetik a szállás alszámláról.

Torkos Csütörtök kedvezményes szállás lehetőséggel

A Torkos Csütörtök újra több százezer embernek ad lehetőséget arra, hogy féláron egy igazán jót egyenek. Az élelmesebb éttermek már SZÉP Kártya elfogadásával is a vendégek kedvében járnak. A vendéglátás mellett helyenként kedvezményes szállás is foglalható.