SZÉP Kártya étterem

12 találat étterem címkére
Aggódnak a szállodák a SZÉP Kártya 2015-ös adózása miatt

Aggódásának adott hangot a Szállodaszövetség az új, 2015. január 1-től életbe lépő adócsomag-tervezet kapcsán. Eszerint jelentősen növekszik a béren kívüli juttatások, így a Széchenyi pihenőkártya adózása is, melynek révén akár munkahelyek is veszélybe kerülhetnek.

Megint az éttermeké a főszerep

Ötödik alkalommal tárja szélesre kapuit közel 50 étterem a vendégek előtt az Éttermi Napok keretében. Különösen kedvező árak, ízletes, 3 fogásos ételspecialitások közül válogathatunk akár a plasztikkártya vendéglátás alszámla keretének segítségével.

Rekordot döntött a DiningCity Országos Étterem Hét

Az őszi Étterem Héten megdőlt a vendégrekord. Közel 20 ezer vendég jelent meg a 2013. október 14-20. között megrendezett DiningCity Országos Étterem Hét rendezvényhez csatlakozott budapesti és vidéki éttermekben.

Torkoskodók, SZÉP Kártyára fel!

Idén is megrendezésre kerül a hatalmas népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök. Az akció keretében 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatunk több száz vendéglátóhelyen, akár a szépkártya vendéglátás alszámla terhére.

SZÉP Kártya étkezéshez – Mire fordíthatjuk, mit ehetünk vele?

A vendéglátás alszámla kerete hivatott arra, hogy a szépkártya étkezés esetén is bevethető legyen. Az éttermek kínálatán kívül azonban nem mindig egyértelmű, hogy milyen élelmiszerek, milyen étkezések kapcsán fizethetünk a vendéglátás zsebből.

Kutyája Önnel nyaralhat Bükfürdőn

A kutyabarátok számára kedvező hírrel szolgál Bükfürdő. A városban található szálláshelyek és éttermek között több olyan hely is akad, ahol lehetővé teszik, hogy a nyaralás ideje alatt kutyája Önnel lehessen. Ne hagyja otthon házi kedvencét és Széchenyi Kártyáját!

Kultikus szálloda SZÉP Kártyával

A szegedi négy csillagos Szent János Hotel az OTP és K&H Szépkártya elfogadóhelyek között szerepel. A vendégek csodás környezetben, a nyüzsgő belvárostól pár száz méterre pihenhetnek a Tisza-parti városban. A szálloda étterme főként az indiai ételekre specializálódott.

Éttermek SZÉP választéka

Sokféle étterem és vendéglátóhely csatlakozott az elmúlt hónapokban a szépkártya elfogadóhelyek körébe. Fogyaszthatunk a cafeteria keret terhére elegáns szállodák éttermeiben, hagyományos ízeket kínáló ételbárokban vagy akár gyorséttermekben is.

Éttermi Napok Budapesten

A TableFree online asztalfoglalási rendszer szervezésében 50 budapesti étterem 50 menüjét kóstolhatjuk végig kedvezményes áron április 17-24. között. A TableFree rendszert használó éttermek között szépkártya elfogadóhelyek is vannak.

Étterem extra fogással, SZÉP Kártyával

Rendhagyó vacsorán vehet részt az, aki a Városmajor Garden Étterem Színház, vagy a Fehér Páva Étterem különleges alkalmát választja. A sok ízletes fogás és a kultúra a testet és a szellemet egyaránt táplálja. Mindez szépkártya használatával is elérhető.

1
2