SZÉP Kártya Balaton

10 találat Balaton címkére
A Balatoni régió SZÉP reményekkel várja a nyarat

A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkára, Horváth Viktória a SZÉP Kártya jelentőségét méltatta a Balaton szezonnyitó koszorúzásán. Az NGM a tavalyihoz hasonló bevételekre számít a régióban.

Sokszor használják a SZÉP Kártyát a Balatonon

A nyári szezon nagyon mozgalmasra sikerült a Balaton körül. Köszönhető ez a kiváló nyaralóidőnek, és az egyre tudatosabb SZÉP-Kártya használatnak is. Bár a nyár véget ért, az őszi időszak is rengeteg remek programot tartogat.

Májusi hosszú hét a Balaton körül – Balaton7

Májusban tíznapos rendezvénysorozat várja a Balaton szerelmeseit. Balaton7 … Több mint egy hét címmel, kiváló programok, kedvezményes szállás- és egyéb lehetőségek, valamint a SZÉP Kártya elfogadóhelyek bőséges kínálata várja az érdeklődőket!

Balatoni nyár: SZÉP Kártya, sok vendég

Az idei nyári szezon turisztikai szempontból sikeresnek mondható. A SZÉP Kártya hatása egyre inkább érződik. A Balaton körül nyaraló hazai turisták száma a nyolcvanas éveket idézi. Utoljára több évtizede utazott ennyi magyar a Balatonra.

A SZÉP Kártya népszerű a Balaton-parton

Az idei balatoni szezon és a SZÉP Kártya használat tapasztalatairól számolt be a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) egy gyorselemzésben. Az eredmények bíztatóak, főként a kisgyerekes családok éltek a Szépkártya lehetőségeivel.

Nő a SZÉP Kártya használata a szálláshelyek körében

Folyamatosan növekszik a SZÉP Kártyával való fizetési mód a nyaralók között. Bár többen az olcsóbb balatoni hotelek iránt érdeklődnek, a négycsillagos szálláshelyek továbbra is magas foglaltsággal üzemelnek. A családosok körében mindig nagy az igény a gyermekprogramokat biztosító szállásokra.

Pünkösdi hétvége a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken

A pünkösdi hosszú hétvégén is érdemes a SZÉP Kártya elfogadóhelyek sokféle kínálatából választani. Kulturális és szabadidős programok, Balatoni szezonnyitó fesztivál és további színes programok várják a vendégeket országszerte.

Jól indult a balatoni előszezon

Az év első hosszú hétvégéjén a balatoni szállodák sok vendége vette igénybe a szállás mellett a wellness és az éttermi szolgáltatásokat. A Balaton vonzáskörzetében is egyre nő a SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma, és a pihenni vágyók növekvő hányada él a lehetőséggel.

Hajózzon a Balaton vizén SZÉP Kártyával!

A Balaton környékén is élénkül az élet. Már nemcsak a szállás és étterem költségeit lehet SZÉP Kártya igénybe vételével fizetni. A hajózási szolgáltatások, így a menetrend szerinti hajózás, a komp- vagy hajóbérlés is finanszírozható a szabadidő alszámla keretéből.