SZÉP Kártya Balaton

22 találat Balaton címkére
A SZÉP-Kártya adja a belföldi turizmus lendületét

A hazai turizmus egyik legfőbb mozgató rugója a szépkártya lett. A nyaralni vágyók közül egyre többen fizetnek a pihenőkártyával. A nyári szezon legnépszerűbb települései között a Balaton környéki városok és további fürdővárosok szerepelnek.

Sokat dolgoznak az OTP SZÉP Kártyák

A szépkártya a hazai munkavállalók egyik legjelentősebb segítségévé vált a pihenést illetően. Kedvelt úti cél idén is a Balaton, a régióban akár három milliárd forintot is elérheti a Széchenyi pihenőkártya forgalom.

Lendületesen kezdett a belföldi turizmus 2014-ben

Jól indult a 2014-es év a belföldi turizmusban érdekeltek számára. Az első negyedév máris 15 százalékos növekedést mutatott. Mindez a kedvező, enyhe időjárásnak és a pihenőkártya felhasználásának is köszönhető.

A Balatoni régió SZÉP reményekkel várja a nyarat

A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkára, Horváth Viktória a SZÉP Kártya jelentőségét méltatta a Balaton szezonnyitó koszorúzásán. Az NGM a tavalyihoz hasonló bevételekre számít a régióban.

Rövidebb nyaralás, nagyobb SZÉP Kártya felhasználás

Többször, rövidebb ideig nyaraltunk ebben a szezonban, és a SZÉP-Kártya forgalom is megugrott. Minden ötödik szállást fizettek ezzel a cafeteria elemmel. A szálláshelyeknek, szállásadóknak megéri csatlakozni a SzépKártya elfogadóhelyek közé.

Sokszor használják a SZÉP Kártyát a Balatonon

A nyári szezon nagyon mozgalmasra sikerült a Balaton körül. Köszönhető ez a kiváló nyaralóidőnek, és az egyre tudatosabb SZÉP-Kártya használatnak is. Bár a nyár véget ért, az őszi időszak is rengeteg remek programot tartogat.

A hosszabb szezon a SZÉP-Kártya számlájára írható

Bár nincs meghatározott időpont arra, meddig is tart, a szakemberek szerint még nem ért véget a szezon a Balatonon. A szezon hosszabbodását a Nemzetgazdasági Minisztérium a jó idő mellett a SZÉP Kártya számlájára is írja.

Halászat napja a Balatonon

A Balaton kedvelt úti cél a nyaralók és a horgászok számára. Remek programok, hatalmas strandok és színes fesztiválok várják az ide látogatókat. A II. Balatoni Halászat Napja a halászat, halételek iránt érdeklődők számára kínál érdekes programot.

Bővülő SZÉP zsebek a nyári szezonra

Tartalmas főszezonra számíthatnak a szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyek. A plasztik népszerűségét tovább emeli a zsebek felhasználásának bővítése. Emellett a kártya egyre tudatosabb használata is megfigyelhető.

A természet mindig jó választás – Nemzeti Parkok Hete

Idén is megrendezik a Magyar Nemzeti Parkok Hetét. A rendezvénysorozat házigazdája a 2013-ben 40 éves fennállását ünneplő Hortobágyi Nemzeti Park. Az ország mind a tíz nemzeti parkja remek programokkal várja a természetrajongókat.

1
2 3