Utazás
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
47 találat az utazás rovatban
Egy hónapig tart a Múzeumok Őszi Fesztiválja

A Múzeumok Őszi Fesztiválja már nyolcadik éve várja az érdeklődőket. Idén 2013. szeptember 30-tól október 27-ig 170 múzeum több mint 600 különleges programmal készül. A múzeumok közül sok megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is!

Tökfesztivál az Őrségben

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a már jubileumi, X. Őrségi Tökfesztivál. A gasztronómiai és hagyományőrző fesztiválon ízletes tökös ételek, különleges mezőgazdasági gépek és színes, vidám programok várják a látogatókat. SZÉP Kártya elfogadóhelyek az Őrség számos pontján várják a fesztiválozókat.

Szállásmarketing: a digitális képi tartalom hordereje

Az utóbbi években a vendéglátóhelyekre/szálláshelyekre betérő vendégek véleménynyilvánításának egyik legelterjedtebb eszköze lett a digitális fényképekkel való üzenetküldés, dicsekedés. Mégis a fotók szerepe és jelentősége a látogatói véleménynyilvánításnál sokkal messzebbre mutat.

Nem beetetés! Tiszai Halfesztivál Szegeden

Immár tizenhetedik alkalommal kerül sor Szegeden a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra. Szeptember első szombatján nem lesz kifogás, mindent be kell dobni azért, hogy a legjobb elnyerje a Halfőző Érdemrendet!

Bioétel és Borfesztivál a híres fürdővárosban

Remek programnak ígérkezik a XI. Hajdúszoboszlói Bioétel és Borfesztivál. A háromnapos gasztronómiai eseményre 2013. szeptember 13-15. között kerül sor. Színes programok, látványos népviseletek, ízletes borok és különleges bio ételek várják a látogatókat.

Miskolci Sörfesztiválon a 40 éves Borsodi!

Már meg lehet vásárolni a jegyeket a Ticketportal online rendszerében a Miskolci Sörfesztiválra. A fesztivál 2013. szeptember 5-8. között várja a sörök és a jó zenék kedvelőit. Valódi családi programra invitál a város.

Programdömping az augusztus 20-i hosszú hétvégére

Érdekes programok és akciós csomagajánlatok várják az érdeklődőket az augusztus 20-ával záródó hosszú hétvégén. Történelmi fesztiválok, gasztrosétány és zenei programok, szálláshelyek és SZÉP Kártya elfogadóhelyek országszerte!

Oktoberfest szeptemberben, Zalaegerszegen

Szeptember 13-15. között kerül megrendezésre a Dunántúl legnagyobb látogatottsággal bíró rendezvénye, a III. Oktoberfest Sörfesztivál Zalaegerszegen. Egy igazán színes, mozgalmas és ingyenes gasztronómiai és kulturális fesztivál várja az érdeklődőket.

Hőség és SZÉP Kártya miatt teltház a Balatonon

Az elmúlt hetekre jellemző időjárás, a SZÉP Kártya és az Erzsébet-program is oka annak, hogy idén nyáron ilyen sokan látogattak el a Balatonra. A statisztikák szerint húsz éve nem nyaraltak ilyen sokan a magyar tenger partján, és a nyárnak még nincs vége.

Legek között a Palatinus

A világ legszebb kültéri medencéi közé választotta a The Guardian a Margitszigeten lévő Palatinus strandfürdőt. A brit lap többek között amerikai, chilei és portugál strandok mellé sorolja a Palatinust. A fürdő megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

1 2 3
4
5