Utazás
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
47 találat az utazás rovatban
Az Alföld egyik legszebb fürdővárosa, Gyula

Az Alföld dél-keleti szélén terül el Gyula. Az itt található Várfürdő révén városunk történelmi fürdővárosként szerepel a köztudatban. Építészeti és természeti örökségei mellett gasztronómiai különlegességei is izgalmas úti célként tüntetik fel a SZÉP Kártya elfogadóhelyekben is gazdag települést.

Tárt kapukkal várja vendégeit Balatonszárszón a megújult Csenge Panzió

A Csenge Panzió megújult külsővel és belsővel, kibővült szolgáltatásokkal várja vendégeit. A megújulásnak köszönhetően nálunk a szezon kora tavasztól késő őszig tart. Szolgáltatásainkat vendégeink teljes körű kiszolgálásához alakítottuk.

Márton napi Libalakoma Hajdúszoboszlón

Márton napja alkalmából Hajdúszoboszlón immár harmadik alkalommal rendezik meg a III. Márton Napi Libalakomát. Ez a programokban gazdag gasztronómiai és kulturális esemény 2013. november 8-10. között várja az érdeklődőket a Szent István Parkban.

Budafoki Borfesztivál már huszonnegyedszer

Huszonnegyedik alkalommal került megrendezésre szeptember 7-8. között a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. Európa legnagyobb pincerendszere, több mint százéves borkultúra, remek családi programok és a környékbeli SZÉP Kártya elfogadóhelyek ajánlatai tették színessé a hétvégét.

Nagycenk szép élményeket kínál

Csodás kastély, hatalmas kastélykert és a természet számtalan kincse várja azokat, akik Nagycenket választják pihenésük helyszínéül. A helyi és környékbeli látnivalók mellett a SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásai is az ide érkezők élményeit színesíthetik.

Turisztikai fejlesztések az Őrségi Nemzeti Parkban

Az Őrség a Nyugat-Dunántúl egyik legszebb természetvédelmi területe. Az Őrségi Nemzeti Park és a környező települése megújult látnivalókkal, új turisztikai információs hálózattal várják a kirándulókat. Az Őrségben SZÉP Kártya elfogadóhelyek is sok helyen találhatóak.

Pincejárás Márton-napkor Pannonhalmán

A Pannonhalmi Borvidéket bemutató Márton-napi Pincejárás ízletes borokat, hamisítatlan falusi ízeket és színes programokat ígér. A Győrből induló borjáratokra regisztrálva kényelmesen felfedezheti a legősibb borkultúrával rendelkező borvidék zamatos borait.

Borkirálynő választás lesz Tarcalon

A Tokaji Borvidéken október második hétvégéjén tartják a Tarcali bornapokat, ennek keretében kerül megrendezésre az első Országos Borkirálynő Fesztivál is. A környéken a SZÉP Kártya elfogadóhelyek ajánlataiból is lehet csemegézni.

Oktoberfest a Kopaszi-gáton

2013. október 11-től a budapesti Kopaszi-gát ad otthont az Oktoberfest Sörfesztiválnak. Az ingyenes gasztronómiai és sörfesztiválon hazai és külföldi sörök, finom falatok és remek hangulat várható. Szállást a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából is lehet foglalni.

Országos Étterem Hét idén októberben már harmadszor

Újra várja vendégeit az Országos Étterem Hét idén októberben. A programban részt vevő éttermek 3.300,- Ft-ért háromfogásos étkezési lehetőséggel várják az érdeklődőket. SZÉP Kártya elfogadóhelyek is találhatóak a jelentkező éttermek között.

1 2
3
4 5