SZÉP Kártya

95 találat SZÉP Kártya címkére
Lejár a 2013-ban utalt Szépkártya keret

Ön is kapott 2013-ban SzéchenyiKártya egyenlegére feltöltést a munkáltatójától? Ellenőrizze a tranzakcióit, egyenlegét. 2015. május 31-ig még felhasználhatja az alszámláján lévő 2013-as keretet! Ne hagyja elveszni a juttatását!

Szépkártyás belföldi vendégekkel pörög a turizmus

A SzépKártya felhasználás idén októberben is nagy lökést adott a belföldi turizmusnak. Tavalyhoz képest 12 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma az itthon pihenők esetében. Csak októberben több mint 1 milliárd forintos forgalmat regisztráltak a SZÉP Kártyásoknál.

A SZÉP Kártya adózása 2015-ben nem változik

2015-ben is kedvező adózású marad a cafeteria. A béren kívüli juttatási elemekre 200 ezer forintig változatlan az adóteher. 200 ezer forinttól 450 ezer forintig kedvezményesen csak szépkártya formájában adható a cafeteria. 450 ezer forint felett azonban 51,17 százalékra nő az adó.

Egymillió SZÉP Kártyás munkavállaló

Már egymillió SzépKártya van forgalomban, ami azt jelenti, hogy minden negyedik munkavállaló kap Pihenőkártyát. A plasztikra évről évre egyre több pénzt töltenek fel a munkáltatók.

Nem fürödtünk be a SZÉP Kártyával

A hazai gyógyfürdők népszerűsége határon innen és túl egyaránt jelentős. Húsz százalékkal nőtt a fürdők vendégforgalma. Ugyanilyen arányban emelkedett a SZÉP-Kártya használata is, mióta mindhárom zsebből lehet fürdőbelépőt váltani.

A SZÉP-Kártya adja a belföldi turizmus lendületét

A hazai turizmus egyik legfőbb mozgató rugója a szépkártya lett. A nyaralni vágyók közül egyre többen fizetnek a pihenőkártyával. A nyári szezon legnépszerűbb települései között a Balaton környéki városok és további fürdővárosok szerepelnek.

Továbbra is kedvelik a SZÉP Kártyát

A juttatások között továbbra is népszerű az Erzsébet utalvány és a SZÉP Kártya. A vállalkozások közel fele nyújt cafeteriát dolgozói részére. A SzépKártya elfogadóhelyek kedvező ajánlatokkal várják a kártyabirtokosokat országszerte.

A Balatoni régió SZÉP reményekkel várja a nyarat

A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkára, Horváth Viktória a SZÉP Kártya jelentőségét méltatta a Balaton szezonnyitó koszorúzásán. Az NGM a tavalyihoz hasonló bevételekre számít a régióban.

Napok maradtak a 2012-es SZÉP Kártya felhasználásához

Ön is érintett? Van 2012-ből megmaradt juttatási összeg a SZÉP-Kártya egyenlegén? Ne hagyja elveszni! Előleg, foglaló, valamilyen szolgáltatásra szóló ajándékutalvány is fizethető a tavalyelőtt érkezett cafeteriából!

Fogy a SZÉP Kártyások ideje

Kevesebb, mint két hónapjuk van hátra azoknak a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, akik már 2012-ben is kaptak ilyen béren kívüli juttatást. 2014. május 31-én ugyanis lejár a 2012-ben kapott keret felhasználásának határideje.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10