SZÉP Kártya

49 találat SZÉP Kártya címkére
A Balatoni régió SZÉP reményekkel várja a nyarat

A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkára, Horváth Viktória a SZÉP Kártya jelentőségét méltatta a Balaton szezonnyitó koszorúzásán. Az NGM a tavalyihoz hasonló bevételekre számít a régióban.

SZÉP-Kártya által is fejlődik a hazai turizmus

A hazai turizmus helyzete a 2013-as esztendőben kedvezően alakult. Nőtt a vendégéjszakák száma és növekedést mutatott a belföldi turizmusból származó bevétel is. Mindez a szépkártya elterjedésének is köszönhető.

Díjnyertes fesztiválokon bulizhatunk idén is

Az európai fesztiválok között már előkelő helyezést ért el a nagy múltú SZIGET és a Balaton Sound is. A legújabb díjnyertes magyar fesztivál a B.my.Lake. A hazai könnyűzenei rendezvényekre belépő a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is vásárolható.

A SZÉP-Kártya felhasználása munkahelyváltás esetén

A munkáltató által adható egyik béren kívüli juttatási forma a SzépKártya. Kibocsátásának általános szabályairól és elfogadásának feltételekről kormányrendeletek születtek, míg az adott munkáltató a juttatás részleteiről a cég cafeteria szabályzata dönt.

Mentőöv a SZÉP Kártya a vidéki vendéglátásnak

A hazai vendéglátásnak és a vidéki vendéglátóegységeknek hathatós segítséget nyújt a szépkártya program. Az elfogadóhelyek közé csatlakozott vidéki éttermek házias, hungarikumnak számító ízekkel, ételekkel, kedvező árakkal várják vendégeiket.

Ön mivel javítaná a hazai turizmust?

A NGM örömmel tájékoztatta a belföldi turizmus szakmai képviselőit arról, hogy az ágazat mutatói folyamatosan pozitív irányba mutatnak. Mindez nagyrészt a SZÉP Kártya elterjedésének is köszönhető, de további fejlesztési javaslatokat vár a minisztérium.

Így teljesített a SZÉP Kártya az év első nyolc hónapjában

Az idei nyári adatok jelentős bevétel növekedést mutatnak, a SzépKártya felhasználásban pedig egyre nagyobb tudatosság figyelhető meg. A kártyabirtokosok 2013 nyarán mintegy 26 milliárd forintot költöttek a cafeteria keretből.

Lesznek-e még kedvezőbbek a SZÉP-Kártya közterhei?

A Széchenyi Pihenő Kártya kedvező adózási feltételekkel adható béren kívüli juttatás. A SZÉP Kártya közterhei 2012-ben módosultak. Most felmerült a lehetőség, hogy bizonyos esetekben a juttatás teljesen köztehermentessé váljon.

A SZÉP-kártya is hozzájárult az idei szezon sikeréhez

A hazai turizmusban idén nyáron pozitív eredményeket tapasztalhattak meg a szakemberek. Nőtt a belföldi szálláshelyek forgalma és a hazai vendégek száma is. A SZÉP Kártya használatában is jelentős növekedés volt megfigyelhető.

Utolsó menet a Vidámparkban, akár Szép Kártyával

A 175 éves Vidámpark, Budapest egyik kultikus szórakoztató létesítménye 2013. október 1-jétől bezár. Érdemes kihasználni a lehetőséget, és egy utolsó menetre betérni a legendás játékokhoz. A belépőt mindhárom SZÉP-Kártya szabadidő alszámlára meg lehet váltani.

1
2 3 4 5