K&H SZÉP Kártya

29 találat K&H SZÉP Kártya címkére
SZÉP premier a Fővárosi Nagycirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz új műsora Cirkusz a Javából! címmel március 24-től megtekinthető. A cirkuszi belépőjegy a K&H SZÉP Kártya szabadidő keretének terhére is megváltható. A produkciók felejthetetlen élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Jól indult a balatoni előszezon

Az év első hosszú hétvégéjén a balatoni szállodák sok vendége vette igénybe a szállás mellett a wellness és az éttermi szolgáltatásokat. A Balaton vonzáskörzetében is egyre nő a SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma, és a pihenni vágyók növekvő hányada él a lehetőséggel.

Megoldódik a SZÉP Kártya kereszt elfogadása

Várhatóan 2012. április 15-től megoldódik a SZÉP Kártya kibocsátók közötti kereszt elfogadás. A K&H-nál március 1. óta mindhárom bank kártyája használható, az OTP április 15-re ígérte a kártya elfogadás biztosítását. Az MKB is folytatja a nyitást.

Ákos nyitja a 20. SZIGET Fesztivált

A 20. jubileumi SZIGET hangulatát Ákos alapozza meg. A fesztivál belépőjegye a szépkártya szabadidő alszámla keretére is megvásárolható. A rendezvény hivatalos bankja a K&H Bank.

Már huszonötezer K&H SZÉP Kártya talált gazdára!

A K&H harmadikként csatlakozott a kártyakibocsátók körébe, de elsőként hidalta át a SZÉP Kártya kereszt elfogadás kérdését. Emiatt a K&H SZÉP Kártya terminál elfogadja az OTP és az MKB SZÉP Kártyákat is. Időközben átadták a huszonötezredik plasztik lapot is.

Színházak Éjszakája – egy SZÉP program Budapesten

Idén március 31-én rendezik meg a Színházak Éjszakája című programot. 13 budapesti színház várja rendhagyó interaktív programokkal a vendégeket. A színházak között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is vannak. A program kizárólag karszalaggal látogatható.

SZÉP Kártya - bank és terminál körkép

Elsőként a K&H tette elérhetővé a SZÉP Kártya tulajdonosok számára, hogy kártyájukat más bank terminálján is használhassák. Az MKB SZÉP Kártya is egyre több terminál számára elfogadható. A POS terminálok használatát Kormányrendelet szabályozza.

SZÉP Kártya terminál – a K&H már meglépte!

A K&H SZÉP Kártya terminál már több mint 9000 munkáltató 250 ezer munkavállalója számára használható. A K&H joggal várja ugyanezt a lépést az OTP és az MKB részéről. A szép kártya elfogadóhelyek száma időközben átlépte a 11 ezret.

Lendületes kezdés a K&H SZÉP Kártya programban

A K&H Bank 2011 év végén csatlakozott a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátók köréhez. A 2012-es évet a pénzintézet SZÉP Kártya programja lendületesen kezdte. Közel 3000 elfogadóhely és több mint 7000 munkáltató csatlakozott januárban.


Notice: Undefined offset: 29 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136
1 2
3