SZÉP Kártya meleg étkezés

10 találat meleg étkezés címkére
A vendéglátás is erősödik a SZÉP-Kártya révén

Évről évre folyamatosan nő a SzépKártya elfogadóhelyek és a kártyabirtokosok száma. A turizmus mellett a Széchenyi Pihenőkártya a vendéglátás ágazatának is jelentős erősödést hozott. A Pihenőkártya milliárdokat forgat a belföldi gazdaság ágazataiba.

A Tesco grillpultok is SZÉP Kártya elfogadóhelyek

A szépkártya vendéglátás alszámla terhére a Tesco grillpultjaiban is lehet meleg ételt (és persze italt is) vásárolni 2012. június 11-től. Az áruházlánc weboldalán fellelhető hír szerint mindhárom kibocsátó bankkal – OTP, MKB, K&H – leszerződött a Tesco Széchenyi Pihenőkártya elfogadás céljából.

Éttermek SZÉP választéka

Sokféle étterem és vendéglátóhely csatlakozott az elmúlt hónapokban a szépkártya elfogadóhelyek körébe. Fogyaszthatunk a cafeteria keret terhére elegáns szállodák éttermeiben, hagyományos ízeket kínáló ételbárokban vagy akár gyorséttermekben is.

Étkezés fizetése a SZÉP Kártya szállás alszámlával

A szépkártya szálláshely alszámla keretének terhére (szállodai szolgáltatás igénybe vétele esetén) az étel- és a hozzá kapcsolódó italfogyasztási költségek is megtéríthetőek. Más szóval a hotelek, panziók vendégei az étkezés költségeit a szálláshely költségeivel együtt rendezhetik a szállás alszámláról.

Éttermi Napok Budapesten

A TableFree online asztalfoglalási rendszer szervezésében 50 budapesti étterem 50 menüjét kóstolhatjuk végig kedvezményes áron április 17-24. között. A TableFree rendszert használó éttermek között szépkártya elfogadóhelyek is vannak.

Auchan grillételek és pizzák a SZÉP Kártya keretére

2012. március 9-től a szépkártya vendéglátás alszámla keretére is lehet fogyasztani az Auchan áruházlánc külön kasszás grillpultjaiban. Ha a nagybevásárlás közben megéhezik, a pihenőkártya használatával rendezheti a melegétel fogyasztást az áruházi grillpultban.

Szalad az OTP SZÉP Kártya szekere

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya lendülete töretlen. Átlépte az ötezret a szerződött elfogadóhelyek száma, valamint már közel 130 ezer szépkártya is gazdára talált. A számok önmagukért beszélnek. Kifejezetten sikeres a vendéglátás, meleg étkezés alszámla.

Miért lesz népszerű a SZÉP Kártya?

Újdonsága miatt még sok a felmerülő kérdés a Széchenyi Pihenőkártya használatával kapcsolatban. Miért megbízható és kockázatmentes választás mégis a plasztikkártya minden érintett számára? Miben jobb, mint a korábbi utalványok? Kinek éri meg? Íme, a válaszok.

SZÉP Kártya terminál – Mindenki egyért, egy mindenkiért

Széchenyi Kártyát az OTP, a K&H és az MKB bocsát ki jelenleg. A siker érdekében máris az együttműködésen dolgoznak. Azt szeretnék elérni, hogy mindhármuk pihenőkártyáját bármelyikük termináljain egyaránt lehessen használni az elfogadó helyeken. Intenzív a felhasználási igény meleg étel céljára.

Meleg étkezés + étterem vagy ételfutár = SZÉP-Kártya

A közelmúltban számos étterem mellett meleg étkezést biztosító ételfutár cégek is csatlakoztak az OTP szépkártya elfogadóhelyek közé. Házhoz viszi az ételt a Teletál, az Interfood és a Wasabi étterem-hálózat is. A fizetés megoldható a szépkártya vendéglátás alszámlájáról.