Hír

Meleg étkezés + étterem vagy ételfutár = SZÉP-Kártya

A közelmúltban számos étterem mellett meleg étkezést biztosító ételfutár cégek is csatlakoztak az OTP szépkártya elfogadóhelyek közé. Házhoz viszi az ételt a Teletál, az Interfood és a Wasabi étterem-hálózat is. A fizetés megoldható a szépkártya vendéglátás alszámlájáról.

Egyre több elfogadó hely közül választhatnak az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok a vendéglátás alszámla kapcsán. A Teletál ételfutár, az Interfood és a Wasabi étteremlánc, valamint a McDonald’s gyorsétterem-hálózat is csatlakozott SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Országszerte már több ezer kártya elfogadó helyen lehet a meleg étkezés, vendéglátás költségeit rendezni a legújabb plasztikkártya használatával.

Az OTP Pénztárszolgáltató az éttermek, ételfutár cégek, illetve a kártyahasználók számára egyaránt rugalmas konstrukciót alakított ki. A meleg étel kiszállítással foglalkozó Teletál és az Interfood is felkínálja vásárlóinak a webshopon vagy mobil POS terminálon történő fizetés lehetőségét. A SZÉP Kártya így házhoz szállítás esetén is könnyedén használható.

Az elmúlt nyolc hónap alatt az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma elérte az ötezret. A tervek szerint év végére ez a szám tízezer fölé emelkedhet. Jelenleg már több mint százezer munkavállalónak van SZÉP Kártyája. Az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója, Róth Lajos elmondása szerint ez azért alakult így, mert a lehető legrugalmasabb feltételeket biztosítják a kártya felhasználói és az elfogadóhelyek részére.

További cikkeink: