Meleg étkezés + étterem vagy ételfutár = SZÉP-Kártya

A közelmúltban számos étterem mellett meleg étkezést biztosító ételfutár cégek is csatlakoztak az OTP szépkártya elfogadóhelyek közé. Házhoz viszi az ételt a Teletál, az Interfood és a Wasabi étterem-hálózat is. A fizetés megoldható a szépkártya vendéglátás alszámlájáról.

Egyre több elfogadó hely közül választhatnak az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok a vendéglátás alszámla kapcsán. A Teletál ételfutár, az Interfood és a Wasabi étteremlánc, valamint a McDonald’s gyorsétterem-hálózat az elsők között csatlakozott SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Országszerte már több ezer kártya elfogadó helyen lehet a meleg étkezés, vendéglátás költségeit rendezni a legújabb plasztikkártya használatával.

Az OTP Pénztárszolgáltató az éttermek, ételfutár cégek, illetve a kártyahasználók számára egyaránt rugalmas konstrukciót alakított ki. A meleg étel kiszállítással foglalkozó Teletál és az Interfood is felkínálja vásárlóinak a webshopon vagy mobil POS terminálon történő fizetés lehetőségét. A SZÉP Kártya így házhoz szállítás esetén is könnyedén használható.

Az elmúlt évek alatt az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma az ötvenezerhez közelít. Jelenleg már több százezer munkavállalónak van SZÉP Kártyája. Az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója, Róth Lajos elmondása szerint ez azért alakult így, mert a lehető legrugalmasabb feltételeket biztosítják a kártya felhasználói és az elfogadóhelyek részére.