A Tesco grillpultok is SZÉP Kártya elfogadóhelyek

A szépkártya terhére a Tesco grillpultjaiban is lehet meleg ételt (és persze italt is) vásárolni 2012. június 11. óta. Az áruházlánc mindhárom kibocsátó bankkal – OTP, MBH, K&H – leszerződött a Tesco SZÉP Kártya elfogadás céljából.

Az Auchan után a Tesco a második nagyágyú az áruházláncok közül, ami belépett a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Mindkét multinál kizárólag a grillpult kasszánál lehet a Széchenyi Pihenő Kártyával fizetni.

Fontos, hogy az áruházban egyéb más termék vásárlására ezt a plasztikkártyát nem lehet használni. A vonatkozó jogszabály a kártya használatát az áruházakban csak a grillpultnál teszi lehetővé, ahol a meleg ételek készítése és értékesítése történik.

A Tesco grillpultok forgalma biztosan növekedni fog a Szépkártya elfogadás következtében, hisz az utalványkártyát a grillpultban kínált valamennyi termék (grillcsirke, pizzák, meleg szendvicsek, hot-dog, saláták, üdítők, kávé) kifizetésére használni lehet.

Azzal, hogy a Tesco Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely lett, újabb lépést tett a béren kívüli juttatások „becsatornázása” felé. Ne is csodálkozzunk ezen, egy ekkora vállalat minden lehetőséget megragad piaci pozíciójának további erősítése érdekében.

Kíváncsian várjuk, a SZÉP Kártya Tesco után melyik áruházlánc lesz a következő, aki fantáziát, azaz profitot lát szép-kártyában, és megcélozza a kártyakibocsátó bankok - OTP, MBH és K&H – számláira folyamatosan áramló milliárdokat.