Auchan grillételek és pizzák a SZÉP Kártya keretére

2012. március 9-től a szépkártya keretére is lehet fogyasztani az Auchan áruházlánc külön kasszás grillpultjaiban. Ha a nagybevásárlás közben megéhezik, a pihenőkártya használatával rendezheti a melegétel fogyasztást az áruházi grillpultban.

Már az Auchan áruházlánc is belépett az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Ki kell emelni, hogy a rendkívüli helyzetben érvényes ideiglenes szabályozástól eltekintve, bevásárolni továbbra sem lehet a SZÉP Kártyával.

Az Auchan célja az volt, hogy a vásárlók minél több fizetőeszközt, így a SZÉP Kártya keretét is használhassanak, ha a grillpultok fogásaiból szeretnének fogyasztani. Az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója, Gillemot Katalin úgy véli, hogy a grillpultok népszerűsége jelentősen emelkedni fog azáltal, hogy a kártya elfogadóhelyek köréhez csatlakoztak.

A grillpultok frissen sült és grillételek mellett pizzákkal, hurka- és kolbászfélék, sült és rántott húsok, valamint párolt zöldségek várják a bevásárlásban megéhező vásárlókat. Emellett a gyorsételeket kedvelők a hamburgerek, hotdogok és melegszendvicsek széles kínálatával találkozhatnak.