MKB SZÉP Kártya

30 találat MKB SZÉP Kártya címkére
SZÉP Kártya a családban – Társkártya igénylése

A SZÉP Kártya esetén a főkártyával megegyező jogosultságot élvező társkártyát igényelhet a kártya tulajdonosa. Meghatározott családtagok számára kérhető névre szóló utalványkártyát mindhárom bank – OTP, MKB, K&H – kibocsát. Az MKB-nál a társkártya idén díjmentes!

Karbantartás az MKB SZÉP Kártya portálon

Az MKB SZÉP Kártya portálon olvasható figyelemfelhívás szerint a kártyabirtokosok 2012. szeptember 8-án déli 12 órától 9-én déli 12 óráig bizonyos funkciókat nem fognak tudni használni. Az MKB Kártyaközpont a karbantartás alatt is várja a hívásokat. Az elfogadóhelyeken ez idő alatt is zavartalanul fog működni az MKB Szépkártya elfogadása.

Alszámlák közti átcsoportosítás az MKB SZÉP Kártya esetében

Ha az MKB szépkártya birtokosa szeretne változtatni azon, hogy munkáltatója mely alszámla keretét töltse fel, érdemes ezt még az utalás előtt jelezze a munkáltató felé. Az átutalt és lekönyvelt összeg alszámlák közötti átcsoportosítására a kormányrendelet szerint utólagosan nincs lehetőség.

Három bank, hétszázezer SZÉP Kártya

Egyre nagyobb számban és egyre többet használjuk a SZÉP Kártya alszámláit. A három kártyakibocsátó pénzintézet (OTP, MKB, K&H) országszerte több tízezer Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhellyel és több százezer kártyabirtokossal büszkélkedhet.

Tájékozódjunk a SZÉP Kártya használat előtt

A SZÉP Kártya használata előtt érdemes a választott elfogadóhelyen érdeklődni, hogy mire számíthatunk, ha a pihenőkártyával szeretnénk fizetni. Ezt tanácsolja az MKB SZÉP Kártya tulajdonosoknak a pénzintézet szolgáltató-kereső alkalmazása is.

Több bank terminálja is elfogadja a SZÉP Kártyát

Az MKB SzépKártya után már az OTP SZÉP Kártya is használható a Takarékbank és az UniCredit eladáshelyi (POS) termináljain. A pihenő kártyát kibocsátó bankok – így a K&H is – folyamatosan dolgoznak a keresztelfogadás, a kártyák kölcsönös elfogadásának megoldásán.

Kutyája Önnel nyaralhat Bükfürdőn

A kutyabarátok számára kedvező hírrel szolgál Bükfürdő. A városban található szálláshelyek és éttermek között több olyan hely is akad, ahol lehetővé teszik, hogy a nyaralás ideje alatt kutyája Önnel lehessen. Ne hagyja otthon házi kedvencét és Széchenyi Kártyáját!

Sokan választották május végéig a SZÉP Kártyát

A SzépKártya népszerűségét mutató számadatok meggyőzőek. A menet közben felmerülő problémák ellenére – melyek megoldásán a szakemberek folyamatosan dolgoznak – a kártyahasználat egyre nagyobb számban tapasztalható az országszerte több mint 21 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen.

Vezet a vendéglátás alszámla

Idén a szépkártya lett a legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma. A pihenőkártya három alszámlája közül jelenleg a vendéglátás alszámla keretét használják a kártyabirtokosok. A kártyakibocsátó bankok szerint a turisztikai szezon indulásával felzárkózhat a szállás és a szabadidő alszámla is.

A Szegedi Belvárosi Moziban a SZÉPkártya elfogadása

Áprilisban csatlakozott az OTP és MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe a Szegedi Belvárosi Mozi. Azonban a kezdeti információk pontosításra szorulnak. Mozijegy nem váltható a Pihenőkártya szabadidő keretének terhére.

1
2
3