F&M fitness and more - Budapest

Célunk, hogy vendégeink számára olyan edzéseket kínáljunk, amelyek preventív szemléletűek, a személyes adottságokat figyelembe veszik, a tudatosságon alapulnak, segítve a fejlődést és az elvárt eredmény elérését. Fitness, aerobik, body & mind, Spinning®, valamint wellness részleg!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Életmód, Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
F&M fitness and more - Budapest SZÉP Kártya
Az F&M Fitness and More 2013. augusztus 24-én nyitotta meg kapuit a MoM Sport épületében (Budapest, 1123 Csörsz u. 14-16.) a sportot kedvelő közönség előtt azzal a céllal, hogy egy új fitness kultúrát honosítson meg itthon.

Az egészségtudatos élet segítője kívánunk lenni, hogy egy jobb és kiegyensúlyozottabb életet élhessünk mindannyian.

Együttműködő partnerünk a Fájdalom Ambulancia, amely 2003-ban azért jött létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthasson pácienseinek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében.

Vendégeink nálunk megtalálják a legmodernebb Cybex cardio és lapsúlyos berendezéseket, szabadsúlyzós és funkcionális edzéseszközöket, sőt orvosi rehabilitációs minősítéssel bíró gépcsaládunkat is.

Lehetőség van alakformáló, erőfejlesztő tréningek végzésére, funkcionális edzésekre, a csoportos órák terén pedig három termünk több, mint 30 féle óratípusából lehet választani, a Spinning® óráktól kezdve különféle aerobic órákon keresztül a body&mind órákig (jóga, bodyART, pilates, gerinctréning, stb).

Fájdalom Ambulancia részlegünkben a legmodernebb orvosi gépekkel történő kezelésekkel, gyógytorna foglalkozásokkal és szakértő sportmasszázs szolgáltatással várjuk vendégeinket.

Hitvallásunk, hogy a jobb élet az egészséggel kezdődik. Az egészséges élet a tudatosságon alapszik. Mi ebben segítünk. Kiegészítve a hagyományos edzőtermi edzés kultúráját, célunk, hogy egy új, innováción alapuló, tudatos fitness kultúrát honosítsunk meg itthon. Ehhez elengedhetetlennek tartjuk a hitelességet és a kompetenciát, amelyet folyamatosan képzett edzői, gyógytornász, orvosi illetve szakértői gárdánk biztosít.

Ha már csinálod, csináld jól, csináld hatékonyan, hogy fejlődj és elérd céljaidat!

Jelmondatunk, a „do it right!” is ezt a hitvallást hivatott kifejezni.
Cím:
1124 Budapest, Csörsz utca 14-16.
Tel.: (1) 783 7004
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 23.5" N, 19° 1' 38.6" E


Megközelítés:
MOM Park bevásárlóközponttal szemben, a MOM Sortközpont területén, önálló létesítményként működő fitnesz-, illetve orvosi központ.

60-es villamossal, 139-es, 8-as, valamint a 212-es busszal.

Parkolás:
MOM Sport Parkoló (16 óráig az első két óra díjmentes); Kongresszusi Központ parkolója (2 óra díjmentes)

Kiemelt elfogadó helyek: