Belvárosi Szemészet - Győr

A Belvárosi Szemészet üzlete Győr belvárosának szívében várja a vendégeket. Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

Szabadidő  >   Egészség
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Győr
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Belvárosi Szemészet - Győr SZÉP Kártya
Az üzlet exkluzív, barokk stílusú kialakítása tökéletesen harmonizál a kiszolgálás és az üzletben található termékek rendkívül magas minőségével. Ennek köszönhetően győri optikai szalonunk elnyerte az optikáknak járó egyik legmagasabb elismerést, a Luxury Ambassador, azaz a Luxus Nagykövete címet a Luxotticatól.

Az optikában teljes körű optikai szolgáltatásokat nyújtunk a látás- és szemvizsgálattól kezdve, a kontaktlencseillesztésen át, a szemüveg készítésig (csiszolás, javítás, alkatrész pótlás, beállítás stb.). A vizsgálatok során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk, igyekszünk az optikai ipar innovációit minél előbb beépíteni a vizsgálat és a szemüvegválasztás folyamataiba. A szemvizsgálatokat szemész szakorvos és szakképzett optometristák végzik.

Szemészeti szakrendelőnkben 9 lépéses vizsgálatot tudunk elvégezni 90 másodperc alatt, a régióban egyedülálló automata refkeratométerrel. A készülék segítségével tág és szűk pupillás dioptriakorrekciót is mérünk, így kiderül, ha éjszakai vezetéshez eltérő dioptriára van szükség. Megállapításra kerülhet kezdődő szürkehályog. zöldhályog, szemfenéki diabétesz jelek, szemfenéki meszesedések.

A Trend Optika egy egyedülállóan új lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására. Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R800 típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni.

Termékportfóliónkban megtalálható a luxusmárkák teljes palettája. Szemüvegkeretek széles választéka áll vendégeink rendelkezésére, modelljeink között rengeteg extra, különleges és egyedi darab is megtalálható, egytől egyig a legmagasabb minőséget képviselve.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyermekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
9021 Győr, Baross Gábor u. 19.
Tel.: (96) 488 341
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 11.3" N, 17° 38' 1.8" E


Megközelítés:
Üzletünk a Baross Gábor úton a Csónakos szobor és a Marionnaud Parfüméria mellett, Anchor fonalbolt helyén található.

Kiemelt elfogadó helyek: