Trend Optika (T1) - Szombathely

A Trend Optika üzlet Szombathelyen több mint 2 évtizedes múlttal rendelkezik. Szűrővizsgálataink során a Semmelweis Egyetemmel együttműködve kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, így csökkenthető a cukorbetegségek szemészeti szövődményeinek esélye.

Szabadidő  >   Egészség
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szombathely
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Trend Optika (T1) - Szombathely SZÉP Kártya
A Trend Optika Csoport ma már több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött várja vendégeit. A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagaslóan magas színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról. Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink. Szemüvegkereteink egyedülálló választékában mindenki megtalálja az egyéniségéhez, stílusához leginkább passzoló szemüveget. Sikereinknek alapvető záloga is az állandó szemész szakorvosi jelenlét.

9 lépéses vizsgálatot tudunk elvégezni 90 mp alatt, a régióban egyedülálló automata refkeratométerrel. A készülék segítségével tág és szűk pupillás dioptriakorrekciót is mérünk, így kiderül, ha éjszakai vezetéshez eltérő dioptriára van szükség. Megállapításra kerülhet kezdődő szürkehályog, zöldhályog, szemfenéki diabéteszes jelek, szemfenéki meszesedések.

Fundus kamerás szemfenéki vizsgálatot a Semmelweis Egyetem szemészeti szűrőpontjaként a régióban csak nálunk végezzük. 95%-ban pupillatágítás nélkül, elkerülve a pupillatágító kellemetlen következményeit.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyermekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
9700 Szombathely, Fő tér 16.
Tel.: (94) 320 898
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 52.2" N, 16° 37' 18" E


Megközelítés:
Üzletünk a Kőszegi utca Fő tér felőli végén a Komló Étterem & Kávézó és a Mr. Kebab között található.

Kiemelt elfogadó helyek: