SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szombathely térségében

Kiemelt szombathelyi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szombathely térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szombathely településen:

Már az ókorban is jelentős megyeszékhely volt Szombathely, ezért múltja még különlegesebbé teszi. Vas megye székhelye, a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb városa műemlékek, programok és látnivalók tekintetében is gazdag. A város egyedi tervezésű főterét Szombathely szellemi és kulturális központjának is tartják. Szobrok és egy szép szökőkút is díszíti, valamint itt áll a Bloom-ház is, melynél James Joyce író érdekes szobra tekinthető meg. A Fő téren és a környező utcákban évről évre megrendezik Közép-Európa legnagyobb históriás rendezvényét, a Savaria Karnevált. A felújított Isis-szentély (Iseum) is páratlan kincs a maga nemében. A szombathelyi Csónakázótó a város zöldövezetében áprilistól szeptemberig vízibiciklivel, csónakkal is várja a látogatókat. A nevezetességek mellett az elfogadó helyek is nagyon sok helyen várják a turistákat, kirándulókat. Nagy népszerűségnek örvend a Legio bemutató raktára, a Történelmi Témaparkban pedig évente több alkalommal nyújt a katonák életébe bepillantást. Szombathelyen járva, évszaktól függetlenül, a Termálfürdő, nyaranta a Tófürdő, míg a téli időszakban a Műjégpálya kínál remek szórakozási lehetőséget. Bármely magyar látogat el erre a helyre garantált, hogy nem fog unatkozni.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szombathely környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.