Bambus Mammut - Budapest

Mert mindenki szép és egészséges testre vágyik. Mindent megteszünk azért, hogy a vendégeink kezelés alatt érezzék a Bambus érzést és ennek hatása széppé tegye az egész napjukat. Elégedettségük bizonyítéka, hogy viszont látjuk Őket minden héten és szeretteiket is ajándékkártyáinkkal lepik meg.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bambus Mammut - Budapest SZÉP Kártya
Cégünk eredetileg fizioterápiás kezelést nyújtott. Hamar rájöttünk, hogy többet szeretnénk adni a vendégeinknek. Az egészséges életmód kihatással van az egész szervezetünkre. Alakformálásnál segítségüket kérjük abban, hogy minél hatékonyabb legyen a kezelés. Sportolásra, elegendő mennyiségű víz fogyasztására, legalább 8 óra alvásra, egészségtudatos étkezésre hívjuk fel a figyelmüket.

Arcfiatalításnál segítünk abban, hogy szike nélküli eljárásokkal kollagéntermelésre ösztönözzük a sejtjeinket, de ez nem elég. Megtanítjuk a vendégeinket az otthoni arcápolás fontosságára, a kollagén, a C-vitamin és a víz fogyasztás fontosságára.

Csak gyógymasszőrök fogadják gyógyulni, pihenni vágyó vendégeinket. Nem az a célunk, hogy minél többet fizessenek, hanem az, hogy minél egészségesebbek legyenek. Igyekszünk mielőbb megoldani az aktuális problémát gyógymasszázzsal és utána heti/kétheti gyakorisággal segítünk az állapot fenntartásában.

Ha csak pihenni, kikapcsolódni szeretne, akkor testradírozást vagy 100%-os tisztaságú olajjal történő masszírozást ajánlunk.

A hangulatmasszázsnál plusz érzékszerveket vonunk be. Shea vajas masszázsgyertyánkból kiöntött meleg vajjal masszírozunk. Csokoládés masszázsnál a csoki illatú olaj illata lengi be a kezelőt. Megkívánja a csokoládét? Minden kívánsága így teljesüljön! Masszázs után megajándékozzuk vendégünket egy tábla Lindt étcsokoládéval. Természetesen a hagyományos kozmetika is megtalálható. Gyantázás, szemöldökszedés, arctisztítás, arcmasszázs.

Szalonunk igyekszik haladni a korral. Online bejelentkezés, online ajándékkártya vásárlási lehetőség, SZÉP kártyával, Egészségpénztári kártyával és bankkártyával is fizethetnek. A bérletek követése okostelefonon történik.

Szalonunkban csak parabén és tartósítószermentes Être Belle német luxuskozmetikumokat használunk. A termékeket a kezelőben és a webshopunkban is megvásárolhatja.
gyógymasszázs
svédmasszázs
sportmasszázs
gyógytorna
fizioterápia
LPG testkezelés
Dr. Life hullámmasszázs
elektrokozmetika
hagyományos kozmetika
Cím:
1117 Budapest, Fehérvári út 19.
Tel.: (20) 441 8181
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 29" N, 19° 2' 46.8" E


Megközelítés:
A szalon a Fehérvári úton, az Allee és az Újbudai Piac mellett van.
Az utcára néző földszinti helyiség bejárata a villamosmegállóval szemben van.
A házba a 4-es számú kapucsengőt kell megnyomni. Miután belép, a második ajtó balról.
Amennyiben autóval érkezik, úgy a környéken is kereshet szabad parkolót, de ha ez nem sikerül rövid időn belül, úgy érdemesebb beállni az Allee parkolójába. A parkolás díja hétfőtől vasárnapig 300 Ft minden megkezdett óra után.
A SPAR-os bejárathoz álljon be. Jöjjön fel a földszintre a mozgólépcsőn, majd a szemben levő kijáraton jöjjön ki az Allee bevásárlóközpontból, a Szamos Cukrászda és a Cserpes Tejívó között.
A téren átvágva a Fehérvári úton találja magát, csak a gyalogátkelőhelyen kell átmennie. Ez 2 perc sétát jelent.
Mutatjuk az útvonalat.
A következő tömegközlekedési járatok állnak meg 30 méteres távolságon belül (Újbuda - Központ):
Autóbusz: 212, 33
Metró: 4
Villamos: 17, 4, 41, 56
A következő tömegközlekedési járatok állnak meg 200 méteres távolságon belül (Móricz Zsigmond körtér):
Autóbusz: 114, 240, 7
Metró: 4
Villamos: 19, 6

Kiemelt elfogadó helyek: