Bambus Mammut - Budapest

Mert mindenki szép és egészséges testre vágyik. Mindent megteszünk azért, hogy a vendégeink kezelés alatt érezzék a Bambus érzést és ennek hatása széppé tegye az egész napjukat. Elégedettségük bizonyítéka, hogy viszont látjuk Őket minden héten és szeretteiket is ajándékkártyáinkkal lepik meg.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Bambus Mammut - Budapest SZÉP Kártya
Cégünk eredetileg fizioterápiás kezelést nyújtott. Hamar rájöttünk, hogy többet szeretnénk adni a vendégeinknek. Az egészséges életmód kihatással van az egész szervezetünkre. Alakformálásnál segítségüket kérjük abban, hogy minél hatékonyabb legyen a kezelés. Sportolásra, elegendő mennyiségű víz fogyasztására, legalább 8 óra alvásra, egészségtudatos étkezésre hívjuk fel a figyelmüket.

Arcfiatalításnál segítünk abban, hogy szike nélküli eljárásokkal kollagéntermelésre ösztönözzük a sejtjeinket, de ez nem elég. Megtanítjuk a vendégeinket az otthoni arcápolás fontosságára, a kollagén, a C-vitamin és a víz fogyasztás fontosságára.

Csak gyógymasszőrök fogadják gyógyulni, pihenni vágyó vendégeinket. Nem az a célunk, hogy minél többet fizessenek, hanem az, hogy minél egészségesebbek legyenek. Igyekszünk mielőbb megoldani az aktuális problémát gyógymasszázzsal és utána heti/kétheti gyakorisággal segítünk az állapot fenntartásában.

Ha csak pihenni, kikapcsolódni szeretne, akkor testradírozást vagy 100%-os tisztaságú olajjal történő masszírozást ajánlunk.

A hangulatmasszázsnál plusz érzékszerveket vonunk be. Shea vajas masszázsgyertyánkból kiöntött meleg vajjal masszírozunk. Csokoládés masszázsnál a csoki illatú olaj illata lengi be a kezelőt. Megkívánja a csokoládét? Minden kívánsága így teljesüljön! Masszázs után megajándékozzuk vendégünket egy tábla Lindt étcsokoládéval. Természetesen a hagyományos kozmetika is megtalálható. Gyantázás, szemöldökszedés, arctisztítás, arcmasszázs.

Szalonunk igyekszik haladni a korral. Online bejelentkezés, online ajándékkártya vásárlási lehetőség, SZÉP kártyával, Egészségpénztári kártyával és bankkártyával is fizethetnek. A bérletek követése okostelefonon történik.

Szalonunkban csak parabén és tartósítószermentes Être Belle német luxuskozmetikumokat használunk. A termékeket a kezelőben és a webshopunkban is megvásárolhatja.
Bambus Mammut szolgáltatásai:
gyógymasszázs
svédmasszázs
hangulatmasszázs
arcfiatalítás
alakformálás
kozmetika
gyantázás
fizioterápia
reumatológiai konzultáció

Bambus Mammut - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1024 Budapest, Retek u. 10.
Tel.: (20) 441 8181
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 29.1" N, 19° 1' 30.6" E
Megközelítés:
Üzletünk a Mammut bevásárlóközpont mellett található, a parkolóval szemben. Autóval a parkolás a Mammut parkolójában oldható meg legkönnyebben. Minden megkezdett óra 350 Ft. A parkolótól az üzlet 1 perc sétára van. Az üzlet a Széna téri megállótól gyalog 130 méterre, azaz 1 perc sétára van. A Széll Kálmán tértől (Moszkva tér) kb. 3 perc séta.
Metró: M2
Busz: 5, 16, 16A, 21, 21A, 22, 39, 102, 116, 122, 128, 129, 139, 140, 140A, 155, 222, 922, 956, 960, 990
Villamos: 4, 6, 17, 56, 59, 59A, 59B, 61