Opticlab by Trend Optika - Budapest

Az Opticlab by Trend Optika a több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő Trend Optika Csoport tagjaként várja vendégeit Budapesten, a belváros szívében. Üzletünk a Trend Optika di Moda high end luxusát és az Opticlabtől megszokott lezser eleganciát ötvözve nyitotta meg kapuit.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Opticlab by Trend Optika - Budapest SZÉP Kártya
A prémium szolgáltatások, a magasan kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind hozzájárultak, hogy már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról. Optikai szalonunkban megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, mind a sport kedvelőinek, mind a divat szerelmeseinek. Ezek mellett limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

OPTIKÁNK SZOLGÁLTATÁSAI:

A Trend Optika egy új lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására. Egy speciális, 9 lépésből álló szemészeti vizsgálatot tudunk végezni, mely minden szemészeti problémára kiterjed. Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R800 típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni. Ez egy olyan, európai szinten is egyedülálló szemészeti eljárás, amely a vizsgáló szemész szakorvos vagy diplomás optometrista és a páciens számára lehetővé teszi, hogy a javasolt maximum távolságot tartva, a személyes érintkezés minimalizálásával részt vehessenek a vizsgálaton, amely megállapítja a pontos dioptriaértéket.

Optikai szalonunkban a szemészeti szolgáltatások széles palettája érhető el. Diplomás optometristák, kontaktológusok és látszerész mesterek várják a pácienseinket a hét hat napján. Vendégeink számára minden esetben szakmai tanácsadást nyújtunk, hogy biztosítsuk a stílusuknak, személyiségüknek, ízlésüknek megfelelő, személyre szabott megoldást. Mindezek mellett szervizeléssel kapcsolatos szolgáltatásaink teszik teljessé a portfóliónkat.

Nem csak a szemüvegek stílusát tekintve járunk a trendek előtt. Az Opticlab by Trend Optika elkötelezett a legújabb technológiák és eljárások alkalmazása mellett, így biztosítva a töretlenül magas szakmai színvonalat. Mindezeknek köszönhetően büszkén tudhatjuk magunkénak az Essilor Expert Nagykövet és az egyik legrangosabb kitüntetést: a Luxottica “Luxury Ambassador” címét is.
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyerekszemészet
céges szemvizsgálat
Cím:
1051 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 19A
Tel.: (1) 269 0702
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: