Harmony Garden Masszázs Szalon - Pécs

Lágy, ellazító zene, aztàán a talp, a láb, a hát maszírozása. Érezni, ahogy a görcsbe rándult vállaknak búcsút int az ember, a nyak, és végül a fej! :) és még mindig nincs vége; jön az isteni tea, amit ha az ember ily ellazult állapotában iszik, teljesen más íze van, és az útravaló szavak...

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Harmony Garden Masszázs Szalon - Pécs SZÉP Kártya
Budzsáklia Éva vagyok, és masszőri tevékenységet folytatok.
Célom az emberekkel megismertetni a masszázs jótékony hatásait az egészség megőrzése, javítása szempontjából.
Mindezt harmóniára ösztönző, meditatív és spirituális hangulattal töltött masszázs szalonomban valósítom meg igény szerint a frissítő test-, talp-, arc-, hátmasszázzsal vagy egy különleges lélekmasszázson, thai herbal masszázson keresztül az alakformáló masszázsig.
A lélek és a test számára egyaránt gyógyító hatású, a talptól a fejtetőig - az intim területek kivételével - masszázskoreográfiákkal szolgálom kedves vendégeim nyugalmát és egészségét szeretettel, figyelemmel, dinamikus és lendületes energiáim mozgósításával! :)
Cím:
7633 Pécs, Ybl M. utca 9. 10\6.
Tel.: (70) 353 8631
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 3' 53.8" N, 18° 11' 55.8" E


Megközelítés:
Szalonunk Pécsen Uránváros központjában található, a jelenlegi legmagasabb házban a 17 emeletesben. Városi buszokkal is könnyen megközelíthető. Autóval ingyenes parkolási lehetőség van.

Kiemelt elfogadó helyek: