TREND-Trainer / Infratrainer - Baja

Az INFRATRAINER® megváltoztatja a fogyás, az alakformálás, a cellulitkezelés és a méregtelenítés alapvető koncepcióját. Ez lehetővé teszi még a rendkívül elhízott felhasználók számára is, hogy gyorsabban és könnyebben fogyjanak, mint valaha! Alakformálás felsőfokon! Válts méretet könnyedén!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Baja
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
TREND-Trainer / Infratrainer - Baja SZÉP Kártya
Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Mi történik a testeddel edzés közben?
- Az infrasugarak behatolnak a bőröd alá, melyek hőenergiává alakulnak át.
- A zsírégető krém célzottan helyi vérbőséget okoz, mely gyorsítja a zsírégetést.
- A kerékpározás miatt a feloldott zsír könnyen átalakul energiává.
- A méreganyagok verejtékezéssel távoznak, mely összegyűlik a fólianadrágban.

EGY EDZÉS 50 PERC
Szalonunk teljesen diszkrét, egyedül tudsz edzeni, kíváncsi tekintetek nélkül! Maximum a kezelő személyzettel találkozol, aki segít téged a kérdéseidben. A gép minden óra egészkor indul, de az edzés előtt 10-15 perccel célszerű megérkezni szalonunkba, hogy legyen idő kényelmesen átöltözni. Az edzés végeztével van lehetőség letusolni.
Infratrainer
Cryolipolysis (Zsírfagyasztás)
Dióda lézeres végleges szőrtelenítés
Cím:
6500 Baja, Deák Ferenc u. 6.A/2.
Tel.: (70) 590 4012
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 10' 39.8" N, 18° 57' 22.7" E


Megközelítés:
Szalonunk Baja belvárosában, a Déry kert mellett található, parkolási lehetőség a szalon előtt, bejárat a TREND Szépségszalonból.

Kiemelt elfogadó helyek: