SZÉP Kártya elfogadóhelyek Baja térségében

Kiemelt bajai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Baja térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Baja településen:

Bács-Kiskun megye dél-nyugati szélén, a Dél-Alföldön található a halászlé fővárosa, Baja. Három nagy tájegység találkozásánál épült. A Kiskunsági homokhátság, a Duna-ártér és a Felső-bácskai löszhát veszi körül a várost. A Duna legfontosabb déli átkelőhelye. A város központjában áll a turisták egyik legkedveltebb célpontja, a négylevelű lóhere alakban lekövezett Szentháromság tér. Sokan az olaszországi Velencében lévő Szent Márk térhez is hasonlítják. A bajai templomok a város egyházi nevezetességeit, sokoldalúságát mutatják be. A várost számos módon meg lehet közelíteni. Közúton, hajón és vasúton is. Akik vonattal érkeznek, a vasútállomás gyönyörű kertjével hangolódhatnak a városra. Hatalmas platánfák, és a város jelképének számító Jelky András földgömbön álló, vándorbotos szobra köszönti az érkezőket.
A gasztronómia is nagyon fontos vonzereje a városnak. A méltán híres bajai halászlé mellett jó pár gasztronómiai fesztivállal várják az ínyenc látogatókat a helyiek. A Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál mellett Gasztroudvar, Kóser fesztivál, Újbor fesztivál és a Halfőző fesztivál is remek ízletes programokat kínál. A számos felfedezésre váró látványosság mellett plasztikkártya elfogadó helyek Baja területén is sokfelé kínálják szolgáltatásaikat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Baja környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.