SZÉP Kártya elfogadóhelyek Pécs térségében

Kiemelt pécsi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Pécs térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Pécs településen:

Baranya megye székhelyének, Pécs városának a helyét már a második század óta lakottként tartják nyilván. Nem csak múltja, de látványosságai terén is igen gazdag a Mecsek lábánál elterülő város. A pécsi Székesegyház nagyon gyorsan magára vonja az arra járók figyelmét négy hatalmas tornyával, és a Zsinagóga épülete is nagyszerű látványt nyújt. Pécs otthont ad a Vasarely Múzeumnak és a Zsolnay-múzeumnak is, de a török kor neves épületeit is érdemes felkeresni. A Dzsámi, a korhű fürdők és a Minaret mellett különös élményt nyújthat, ha szétnézünk a Barbakán (ami előre tolt kapuerődként funkcionált) tetejéről. A lőrések között kitekintve, Pécs belvárosának páratlan panorámája tárul a kirándulók szeme elé. Csodás látványosságnak számít Pécsen a Vasváry-villa is. A háromszintes épületet színes kerámiákkal díszítették, kizárólag helyi mesterek keze munkáját viseli magán. A megyeszékhely állatkertje és az ott található Akvárium-Terrárium nemcsak kisgyerekes családok számára nyújt feledhetetlen szabadidős programokat. Pécsen a Színház tér szökőkútjai, a környékbeli szabadtéri éttermek igazi mediterrán hangulatot varázsolnak a korzóra. Pécsett, a Dél-Dunántúl és kis országunk legdélibb nagyvárosában is sok plasztikkártya elfogadó hely várja a turistákat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Pécs környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.