Balatonfüredi strandok - Balatonfüred

Balatonfüred nyilvános strandjai, a híres Tagore sétány mentén található, magas színvonalú Esterházy strand, és az Aranyhíd sétány mentén lévő sportos, fiatalos Kisfaludy strand, 400 férőhelyes kiépített parkolóval, számtalan szórakozási, sportolási lehetőséggel várnak minden korosztályt.

Szabadidő  >   Fürdő
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Gyermekeknek, Családoknak, Wellness, Aktív pihenés, Fürdőszolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Balatonfüredi strandok - Balatonfüred SZÉP Kártya
A Balaton legkedveltebb strandjai találhatók a városban, melyek minőségét az elmúlt években a minőséget és tisztaságot jelképező "kék" zászlóval jelölték.

Az Esterházy strand Balatonfüred központjában, exkluzív szolgáltatásai sorával, strandi élményfürdővel, selymes pázsitjával, homokos lídójával, sportpályával, rendszeres animációval, számos szórakozási és étkezési lehetőséggel, hosszú, feltöltött partszakaszával, különleges stégbárjával, napozóágyaival, tisztaságával a kiemelkedő minőséget igénylők kedvelt strandja.

A Kisfaludy strand a város keleti határában található. Közel 5 hektáros területen és 400 férőhelyes családi parkolóval vár mindenkit.
A strand teljes átépítése, szolgáltatásainak fejlesztése, pázsitfelületének teljes cseréje 2012-ben történt.
A mindig mozgal és strandröplabda pályáival, árnyékolt játszótereivel, több homokos lídójával, csúszda és fürdőmedencéjével, napozóstégjeivel, vízre telepített játszóeszközeivel, étkezési és szórakozási lehetőségeivel várja a vendégeket, a családokat, baráti társaságokat.
Éttermei, büféi, éjszaka is nyitva tartó parti drinkbárja a hagyományos strandi és különlegesebb igényeket is kielégítik.

A strandok záróra után - mint parkosított területek - ingyenesen látogathatók, a nyitva tartó strandi vendéglátás igénybe vehető zárást követően még 4 órán át.
élményfürdő
homokos lídók
animáció
ingyenes wi-fi
kabinos és szekrényes öltözők
meleg vizes zuhanyzók
csúszda
játszóterek
strandröplabda-pályák
napozóágy kölcsönzés
strandcikk kölcsönzés
éttermek
büfék
parti drinkbárok
kerékpár tárolók
parkoló
Cím:
8230 Balatonfüred, Tagore sétány
Tel.: (87) 343 817
Nyitvatartás:
előszezonban: 9,00-18,00, főszezonban: 8,30-19,00
GPS:
46° 57' 19.7" N, 17° 53' 56.3" E


Megközelítés:

Autóval a 71-es főútról Csopak irányából a város előtt, táblával jelölten, kanyarodósávból balra, vagy az első közlekedési lámpánál balra.

Vonattal, távolsági busszal, Balatonarács megállónál.
Helyi járattal a 3. és 4. számú helyi járat érinti a strandokat.

Kiemelt elfogadó helyek: